اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

8 گام کليدي اقتصادي در شروع زندگي زوج‌هاي جوان

تصميم‌گيري مالي در سال‌هاي اول ازدواج نقش مهمي در رفاه سال‌هاي آتي دارد. زوج‌هاي جوان اين فرصت را دارند با تصميمي که در مورد مسايل مالي در سال‌هاي اول ازدواج مي‌گيرند، ساليان سال از رفاه مالي بهره‌مند شوند.

8 گام کليدي اقتصادي در شروع زندگي زوج‌هاي جوان

مسايل مالي، وجه مشترک زوجها در تمام سالها خواهد بود بنابراين لازم است هريک از طرفين از همان ابتدا با يکديگر صادق بوده، در مورد مسائل مالي همفکري نموده و متحد عمل کنند. براي رسيدن به هدفي مشترک، آيندهاي روشن و پرهيز از جر و بحثهاي مالي که در بعضي خانوادهها ديده ميشود، موارد زير را رعايت کنيد.

 

8 گام کليدي اقتصادي در شروع زندگي زوجهاي جوان

 

1 - براي زندگي مشترک خود هدف گذاري کنيد

اصولا هزينهکرد منابع مالي بدون داشتن برنامه و به تبع آن استراتژي، روز به روز دستيابي شما به يک زندگي آرام در حوزه اقتصاد را به تعويق مي اندازد.

گام اول رسيدن به يک آينده روشن مالي، ترسيم آن و نوشتن اهداف اقتصادي است. هدف گذاري اقتصادي به معناي نوشتن روياهاي اقتصادي نيست بلکه تعيين گام هاي مختلف براي رسيدن به اهداف متناسب با امکانات موجود و در دسترس است.

 

2- استراتژي رسيدن به اهداف خود را تعيين کنيد

شايد گام اول در اين حوزه علاوه بر شناخت دقيق فرصت ها و محيط اطراف، مشورت با افراد موفق و متخصصين اين حوزه است.

در بسياري از مواقع علت ناکامي ما در اهداف اقتصادي آشنا نبودن ما با مسيري است که بايد براي رسيدن به مقصد طي کنيم. مشاوران نقش مهمي در ترسيم اين مسير مي توانند ايفا کنند.

 

3- بين نيازهاي ضروري و غير ضروري خانواده خود تفکيک کنيد

متناسب با جواني و روحيه نشاط و تفريح ممکن است زوج هاي جوان در برنامه زندگي خود تفکيکي بين مخارج ضروري و غير ضروري نداشته باشند.

بي توجهي به اين موضوع رفته رفته مخارج ضروري و غير ضروري شما را ادغام مي کند و سبد پس انداز و سرمايه گذاري شما را کوچک مي کند.

البته تفکيک آنها الزاما به معناي عدم استفاده کالاهاي غيرضرور نيست بلکه هدف اصلي از اين اقدام، تنظيم مصرف کالاها متناسب با هدف گذاري اقتصادي - مالي زندگي است.

 

4- در مسائل مالي شفاف باشيد

خيلي از زوجهاي جوان به دليل صادق نبودن طرف مقابل، در مورد مسايل مالي دچار مشکل ميشوند. بعضي وقتها يکي از طرفين بدهيها يا مخارج خود را از ديگري پنهان ميکند.

خرج کردن پا به پاي ديگران، اکثرا منجر به بدهي شده يا حداقل آن است که زوجين نميتوانند پسانداز کنند. درآمد و هزينه بايد بر اساس نياز زوجها باشد نه بر حسب عادات ديگران.

اين پنهانکاري، زمينهساز مشکلات براي طرف مقابل بوده، او نميتواند مخارج يا ميزان سرمايه را به طور صحيح برآورد و از نظر مالي برنامهريزي کند.

 

5- حساب درآمد و مخارج را به صورت مکتوب داشته باشيد

زوجهاي جوان بايد حساب درآمد خود را داشته باشند و با برنامهريزي، بيش از آن خرج نکنند. برنامهريزي شامل پسانداز مقداري از پول و سرمايهگذاري براي دوران بازنشستگي است.

حساب و کتاب به هر کدام از آنها اطمينان ميدهد که با توجه به ميزان درآمد، مخارج و روش زندگي و با توجه به موقعيت مالي فعلي در سطح يکساني هستند.

اين باعث ميشود هر طرف مشکلات مالي ديگري را پذيرفته و در مورد درآمد و مخارج به توافق برسند.

نوشتن در کاغذ يا استفاده از نرم افزارهاي حسابدار شخصي يکي از متداول ترين راه هايي است که امروزه طرفداران زيادي دارد و دورنماي خوبي از هزينه هاي احتمالي شما در آينده به شما مي دهد.

 

6- سعي کنيد خود را با ديگران مقايسه نکنيد

بسياري از زوجهاي جوان نميتوانند پسانداز کنند و بيش از حد هزينه ميکنند. خرج کردن پا به پاي ديگران، اکثرا منجر به بدهي شده يا حداقل آن است که زوجين نميتوانند پسانداز کنند. درآمد و هزينه بايد بر اساس نياز زوجها باشد نه بر حسب عادات ديگران.

 

7- با ديد بلندمدت سرمايهگذاري کنيد

صرف پس انداز و نگهداري پول در شرايط فعلي اقتصادي -که تورم ارزش پول را کاهش مي دهد - کمترين کار سرمايه گذاري آن جهت حفظ ارزش پول است.

سرمايه گذاري در بورس، شروع يک کسب وکار خانگي، قراردادن پول در صندوق هاي سرمايهگذاري، عضويت در تعاوني و ... کمترين کارهايي است که مي تواند جلوي کاهش ارزش سرمايه شما را بگيرد.

 

8- براي بالا بردن سواد مالي خانواده خود برنامه داشته باشيد

 عمده مشکل فعلي اقتصادي مردم، کم بودن سواد اقتصادي آنهاست. براي اين که بتوانيد هوشمندانه اقتصاد خانواده خود را جلو ببريد حتما براي آموزش سواد اقتصادي خود برنامه داشتهباشيد.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.