اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رئيس جمعيت هلال‌احمر:

1100 نفر در حادثه بندر شهيد رجايي نجات يافتند

رئيس جمعيت هلال‌احمر به برخي نمونه‌هاي افتخارآفرين از خدمات هلال احمر اشاره کرد و گفت: از جمله امدادرساني گسترده در حادثه بندرعباس که طي 2 روز، 1100 نفر نجات يافتند.

15:35
1100 نفر در حادثه بندر شهيد رجايي نجات يافتند

پيرحسين کوليوند، رئيس جمعيت هلالاحمر در کنگره 103 شهيد امدادگر آذربايجانشرقي در تالار مصلاي امام خميني(ره) تبريز با اشاره به رشادتهاي امدادگران شهيد، اظهار کرد: ما امروز وامدار خون پاک شهدا هستيم و بايد با خدمت بيمنت، راه آنان را ادامه دهيم.

وي ضمن گراميداشت ياد شهدا گفت: شهدا با روحيه ايثار، مقاومت و مشارکت، از ديار خود هجرت کردند و جانشان را در راه خدا فدا کردند. آنان در آزمون الهي پيروز شدند و ما امروز بدهکار آنها هستيم.

کوليوند با اشاره به حضور 3 ميليون و 500 هزار عضو فعال در جمعيت هلال احمر افزود: امدادگران اين خطه همواره پيشتاز خدمترساني بودهاند؛ حتي در شرايطي که خود مجروح بودند، دست از خدمت به مجروحان نکشيدند.

 وي با بيان اينکه «خدمت بيمنت و ايثارگري معنا يافته در وجود امدادگران شهيد است»، به برخي نمونههاي افتخارآفرين از خدمات هلال احمر اشاره کرد؛ از جمله امدادرساني گسترده در حادثه بندرعباس که طي دو روز، 1100 نفر نجات يافتند.

رئيس جمعيت هلالاحمر همچنين از خاطرات تلخ حادثه منا و سقوط بالگرد حامل رئيسجمهور به عنوان دو واقعه سخت ياد کرد و افزود: اسناد بالادستي ما در هلال احمر، قرآن، دين و سيره انبياست. افزايش تابآوري مردم، وظيفه مهم امروز ماست.

کنگره 103 شهيد امدادگر آذربايجانشرقي، روز چهارشنبه 10 ارديبهشت با حضور مقامات کشوريه و استاني در تبريز برگزار شد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.