مردي در جنوب غرب خوزستان همسر و پسر جوانش را به دليل نامعلومي باضربات متعدد چاقو به قتل رساند و دستگير شد.
يک منبع آگاه در خوزستان اظهار داشت: 10 ارديبهشت ماه 1404 گزارش قتل عام خانوادگي در يکي از مناطق حاشيه اي شهرستان خرمشهر به پليس و بازپرس شعبه قتل اعلام شد.
بلافاصله مأموران شعبه جنايي پليس آگاهي خرمشهر به همراه بازپرس ويژه قتل به محل اعزام شدند در برسيهاي اوليه مشخص گرديد آقاي تقريبا 50ساله ابتدا همسر45ساله اش را با باضربات متعدد چاقو به طرز وحشيانهاي به قتل ميرساند و سپس به دليل خشم زياد پسر 24ساله اش را نيز با همان شيوه به قتل رساند
در ادامه اين درگيري سه نفر از اهالي که قصد ميانجيگري داشتند، مورد حمله فرد قاتل قرار گرفتند و با جراحات زياد روانه بيمارستان شدند. که وضعيت جسمي اين افراد وخيم گزارش شده است.
تحقيقات اوليه از اين جنايت حاکي از آن است که قاتل به دليل اختلافات خانوادگي ناشي از سوءظن بي مورد دست به اين جنايت زده است، هم اکنون تحقيقات پليس و مقامات قضايي براي روشن شدن ابعاد کامل ماجرا در جريان است.
گفتني است در سالهاي گذشته شاهد قتلهاي خانوادگي در خوزستان بودهايم که عاقبت تمامي اين پروندهها منجر به رضايت و قاتلان آزاد شدهاند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.