اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

فروش اموال آرامکوي سعودي براي تهيه نقدينگي

آرامکوي سعودي در حال بررسي فروش دارايي‌هايش به عنوان راهي براي افزايش نقدينگي و تامين مالي توسعه بين‌المللي و فعاليت‌هاي فعلي است.

فروش اموال آرامکوي سعودي براي تهيه نقدينگي

منابع آگاه به رويترز گفتند: اين غول نفتي دولتي از بانکهاي سرمايهگذاري خواسته است تا ايدههايي در مورد بهترين روش توليد نقدينگي از داراييهايش ارائه دهند. دو منبع ديگر به رويترز گفتند که فروش داراييها ميتواند به آرامکو در تلاشهايش براي افزايش کارايي عمليات و کاهش هزينهها کمک کند.

آرامکو از کاهش سود سال 2024 خبر داد و پيشبيني کرد که سود سهام امسال 30 درصد کمتر خواهد بود. اين امر وضعيت مالي دولت عربستان سعودي را تحت فشار بيشتر قرار خواهد داد.

 آرامکو که بزرگترين توليدکننده و صادرکننده نفت در جهان است، در مارس، 106.2 ميليارد دلار سود خالص را براي سال 2024 گزارش کرد که نسبت به 121.3 ميليارد دلار در سال 2023 کاهش داشت که به دليل کاهش ميانگين قيمت نفت و محدوديت توليد عربستان تحت توافق اوپک پلاس بود.

 هيئت مديره آرامکو براي سه ماهه چهارم، 21.1 ميليارد دلار سود سهام پايه را اعلام کرد که نسبت به سال گذشته، 4.2 درصد افزايش يافته است. با اين حال، سود سهام به اصطلاح مرتبط با عملکرد براي سه ماهه چهارم، فقط به 200 ميليون دلار کاهش يافت که منعکسکننده تاثير قيمت پايين نفت بود.

 بر اساس گزارش اويل پرايس، آرامکو بزرگترين منبع تامين درآمدهاي بودجه عربستان سعودي و پروژههاي دولتي است. با وجود اينکه آرامکو در ميادين نفتي متعارف خود، يکي از کمترين هزينههاي توليد در جهان را دارد، پروژههايي بسيار جاهطلبانه دولت عربستان سعودي، قيمت سر به سر بودجه نفت را به بيش از 90 دلار در هر بشکه رسانده است. کسري بودجه اين کشور در سه ماهه اول امسال، به 15.6 ميليارد دلار رسيد که بيش از نصف رقم مورد پيشبيني وزارت دارايي براي کل سال است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.