معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت:برآوردها نشان ميدهد که در سال جاري جذب 10 تا 12 هزار پرستار جديد در کشور ضروري است.
سيد سجاد رضوي در جريان سفر به استان مرکزي و بازديد از مراکز درماني اراک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اينکه حدود 30 درصد از تختهاي موجود در کشور، فرسوده شدهاند که نياز به نوسازي، بازسازي يا جايگزيني اين تعداد تخت وجود دارد و ارتقاي کيفيت خدمات درماني در گرو بهروزرساني زيرساختها است.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تصريح کرد: حل اين معضل نيازمند اختصاص اعتبارات کلان است و شماري از مراکز درماني نيز در اولويت بازسازي و نوسازي اساسي قرار دارند.
رضوي با اشاره به اهميت بيمارستان تازهتأسيس وليعصر (عج) اراک گفت: اين مرکز درماني نقش بينظيري در ارتقاي خدمات سلامت در منطقه دارد و با برخورداري از ظرفيت بالاي تخت بيمار و ارائه خدمات متنوع درماني، به يکي از بيمارستانهاي شاخص کشور تبديل شده است که ميتواند پاسخگوي بخش قابل توجهي از نيازهاي درماني منطقه و استان باشد.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي بيان کرد: ساخت و راهاندازي اين بيمارستان نتيجه همکاري و همدلي ميان مسئولان دانشگاه علوم پزشکي اراک، نماينده مردم در مجلس و ديگر دستگاههاي مرتبط بوده است و بايد اذعان کرد که بيترديد مردم اراک شايستگي چنين خدمات درماني با کيفيت بالا را دارند.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: در حال حاضر بخشي از توان اين بيمارستان هنوز بهطور کامل فعال نشده و برنامهريزيهايي براي تکميل آن در دست انجام است و تأمين نيروي انساني بهويژه پرستاران، يکي از اصليترين نيازهاي پيش رو است و وزارت بهداشت در همکاري با دانشگاههاي علوم پزشکي کشور، اقدامات لازم را براي جذب و ساماندهي کادر درمان اين مراکز در دستور کار قرار داده است.
رضوي گفت: بازسازي بيمارستانهاي فرسوده يکي از برنامههاي جدي وزارت بهداشت است که با همراهي مجلس شوراي اسلامي در حال پيگيري آن هستيم.
وي افزود: همچنين بيمارستانهايي که عمليات ساخت آنها تا حدود 80 تا 90 درصد پيش رفته، در اولويت بهرهبرداري قرار گرفتهاند تا بتوانيم بخشي از مشکل کمبود تختهاي بستري در مناطق را برطرف کنيم.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با تأکيد بر چالش کمبود نيرو در حوزه درمان افزود: يکي از مسائل اساسي امروز، کمبود شديد نيروي انساني بهويژه پرستار است که برآوردها نشان ميدهد که در سال جاري دستکم به 10 تا 12 هزار پرستار جديد در کشور نياز است.
وي گفت: در زمينه پزشکان متخصص هم، سال گذشته حدود 6 هزار و 500 نفر مورد نياز بود اما تنها توانستيم 2 هزار نفر از اين تعداد را جذب کنيم.
وي تاکيد کرد: براي رفع اين مشکل، برنامهريزيهايي در چارچوب نظام ارجاع و پزشک خانواده صورت گرفته است که هدف اصلي، تمرکز بر مناطق محروم و کمبرخوردار است تا با تقويت خدمات در اين نواحي، نياز مردم به مراجعه به شهرهاي بزرگ و مراکز استانها کاهش يابد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.