اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

3 شرط اصلي براي بازگشت نخبگان به ايران

رئيس دانشگاه تربيت مدرس گفت: بازگشت نخبگان به کشور نه با اجبار ممکن است و نه صرفاً با مشوق‌هاي مالي؛ بلکه فراهم شدن انگيزه، زيرساخت‌هاي پژوهشي مناسب و فضاي مطلوب براي فعاليت علمي، سه شرط اصلي براي بازگشت و ماندگاري آنان در کشور است.

3 شرط اصلي براي بازگشت نخبگان به ايران

يوسف حجت در گفتوگو با خبرگزاري فارس، درباره موضوع بازگشت نخبگان به کشور اظهار کرد: بازگشت نخبگان موضوعي نيست که بتوان آن را با اجبار يا صرفاً از طريق مشوقهاي مالي محقق کرد.

وي با اشاره به تجربه سالهاي گذشته در زمينه مهاجرت نخبگان گفت: براي بازگشت و ماندگاري نخبگان بايد انگيزه و شرايط مناسب براي فعاليت علمي و حرفهاي آنان در کشور فراهم شود تا خودشان تمايل داشته باشند در مسير توسعه کشور نقشآفريني کنند.

حجت يکي از مهمترين چالشهاي موجود را وضعيت زيرساختهاي پژوهشي و آزمايشگاهي دانست و افزود: در بسياري از دانشگاههاي کشور، از جمله دانشگاه تربيت مدرس، طي حدود دو دهه گذشته اعتبارات کافي براي نوسازي تجهيزات آزمايشگاهي اختصاص نيافته است و بخش قابل توجهي از دستگاهها فرسوده و از نظر فناوري بهروز نيستند.

رئيس دانشگاه تربيت مدرس تأکيد کرد: فراهم کردن امکانات پژوهشي مناسب، تأمين بخشي از نيازهاي مالي و ايجاد فضاي مطلوب براي فعاليت علمي از جمله عواملي است که ميتواند جذابيت لازم را براي بازگشت نخبگان به کشور افزايش دهد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.