مديرکل امور زنان و خانواده استانداري آذربايجان شرقي با بيان اينکه زنان تاثيرگذار در حوزه هاي مختلف به خوبي در جامعه معرفي نشده اند، از برگزاري اولين کنگره بانوان تاثيرگذار استان در تبريز خبرداد.
زهرا کوهي در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به حضور فعال و موثر بانوان در جامعه، اعلام کرد: اين کنگره 21 اسفند ماه جاري برگزار مي شود.
وي اظهار کرد: هدف از برگزاري اين کنگره معرفي زنان و چهره هاي شاخص و تاثيرگذار ، ارائه الگوهاي واقعي به زنان و دختران و کمک به رشد ايده هاي زنان است.
وي با اشاره به ثبت نام 400 نفر از بانوان استان در اين کنگره ، ادامه داد: مرحله اول داروي براساس شاخص هاي کار اثرگذار ، کار ويژه خاص، دامنه کنشگري اجتماعي و اثرگذاري در 21 رسته انجام شده است.
کوهي رسته هاي انتخابي را نخبگان، عشايري و روستاي، دانش آموزي، فرهنگيان، مادران شهدا و ايثار گران، زنان خانه دار، کارافرين ، کارگر، کارمند، ورزشکار، فعالان فرهنگي و کنشگران اجتماعي، بانوان هنرمند، مبلغين و مداهان، معلولين، طلبه، دانشجو، استاد دانشگاه، بانوان نظامي و انتطامي، فعال در حوزه خبر و رسانه و بهداشت و درمان عنوان کرد.
وي گفت: در اين کنگره کتابچه اي از فعاليت هاي بانوان منتخب چاپ و مستندي نيز از اين افراد تهيه خواهد شد.
مديرکل امور زنان و خانواده استانداري آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه بايد برخي از محدوديت هاي سليقه اي رفع شود، اظهار کرد: در ديدار با نماينده ولي فقي در استان و امام جمعه تبريز درخواست کرديم تا بانوان تاثيرگذار و موفق استان در سخنراني هاي پيش از خطبه ها حضور يابند و در مساجدي که تردد زياد است اين بانوان سخنراني کنند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.