اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

معاون آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي:

رشد 30 درصدي ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي در کشور

معاون آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با بيان اينکه ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي در کشور رشد 30 درصدي دارد، گفت: قند خون بالا و چاقي از عوامل خطر ابتلا به اين بيماري‌ها است که بايد با اقدامات پيشگيرانه از روند افزايشي آن جلوگيري کنيم.

رشد 30 درصدي ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي در کشور

سيد جليل حسيني در دهمين همايش قلب و عروق که در بيمارستان شهيد رجايي برگزار شد، افزود: تعداد افراد مبتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي در دنيا 612 ميليون نفر در سال 2021 گزارش شده است، در ايران نيز اين بيماري شيوع زيادي دارد.

وي ادامه داد: بيشترين ميزان شيوع بيماري هاي قلبي و عروقي در استان اردبيل است، در استان هاي آذربايجان شرقي و گلستان نيز مرگ و مير زنان به دليل ابتلا به اين بيماري ها بيشتر است.

حسيني تصريح کرد: هر چند رسيدگي به بيماران قلبي و عروقي در کشور خوب است اما ناتواني ناشي از آن افزايش يافته است که نياز بيشتر به خدمات توانبخشي دارند.

به گفته معاون وزير بهداشت، مطالعات داخلي نشان مي دهد دسترسي مردم به متخصصان قلب بايد در کشور 30 درصد افزايش يابد، همچنين 913 نفر در رشته تخصصي قلب و عروق مشغول به تحصيل هستند که توسعه رشته هاي فلوشيبي حوزه قلب و عروق يکي از برنامه هاي ما آن است.

حسيني با بيان اينکه عدالت در آموزش بايد مبتني بر نيازهاي جامعه باشد، افزود: 40 درصد متخصصان قلب و عروق در تهران فعاليت دارند و لازم است توزيع عادلانه افراد متخصص در اين حوزه در کشور انجام شود.

وي تاکيد کرد: توجه به آموزش مهارت در حوزه قلب و عروق ضروري است و بايد در قالب آموزش هاي مداوم و مهارتي توسعه يابد.

وي ادامه داد: دولت چهاردهم در حالي وزارت بهداشت را تحويل گرفت که با مشکلات زيادي از لحاظ بي انگيزگي اساتيد، دستياران پزشکي، خروج اساتيد، بدهيهاي سنگين دانشگاها و حقوق دستياران مواجه بوديم که اکنون بخشي زيادي از اين مشکلات برطرف شده و پيش بيني ما اين است با تغيير فضاي دانشگاهها روند مهاجرت جوانان را کاهش دهيم که اين کار توسط تيمي که در راس آن وزير بهداشت است، انجام مي شود .

حسيني با اشاره به مد نظر بودن ارتقاي توانمندي دانشگاهها گفت: با توجه به اينکه دانشگاههاي علوم پزشکي توانمنديهاي بالايي دارند، برنامه تحول در بين المللي سازي آموزش علوم پزشکي در دستور کار قرار گرفته است.

وي تصريح کرد: توسعه فناوريهاي نوين و هوشمند سازي در آموزش پزشکي از ديگر برنامه هاي ما است که در اين روند برخورداري از استادان و دانش آموختگان نيز در دستور کار است.

حسيني گفت: اجراي برنامه اعتباربخشي در آموزش، دسترسي آسان به سامانه اعتباربخشي انتقال تجربه وزارت بهداشت به مجموعه نظام آموزشي، تمرکز بر توزيع عادلانه نيرو و آموزش مهارت محور و توسعه مراکز آموزشي تخصصي در استان هاي کم برخوردار و حمايت از پژوهش هاي کاربري در زمينه بيماري هاي قلبي و عروقي، همکاري با دانشگاههاي علوم پزشکي جهان و حمايت از پژوهش هاي علمي در زمينه بيماري هاي قلبي و عروقي از ديگر برنامه هاي در دستور کار معاونت آموزشي وزارت بهداشت است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.