سرمربي تيم ملي خطاب به مردم مکزيک پيش از ترک اين کشور گفت: سه دستاورد داريم، يک حس وطن دوستي نسبت به شما پيدا کردهايم و اين بزرگترين دستاورد است. دستاورد دوم آن بود که پس از چند دهه، دنيا مظلوميت و اقتدار و افتخار ايراني را متوجه شد. مطلب سوم آن است که خوشحالم که اسطورههاي فوتبال دنيا مانند آقاي مورينيو، تيري هانري و زلاتان ابراهيموويچ راجع به کيفيت فوتبال ايران صحبت کردند.
به گزارش ايسنا، امير قلعهنويي، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پيش از ترک مکزيک خطاب به مردم اين کشور گفت: «ما از اينجا ميرويم اما قلب و وجود ما اينجاست. کشور و مردم مکزيک را جزوي از خودمان ميدانيم. تشکر ميکنيم از محبتها و مهمان نوازيهايي که انجام شد. ايران و مکزيک در تاريخ ماندگار شدند.»
قلعهنويي ادامه داد: «از اينجا ميرويم اما سه دستاورد داريم، يک حس وطن دوستي نسبت به شما پيدا کردهايم و اين بزرگترين دستاورد است. دستاورد دوم آن بود که پس از چند دهه، دنيا مظلوميت و اقتدار و افتخار ايراني را متوجه شد. با رفتارهايي که با ما شد، دنيا فهميد که ايران مظلوم، با افتخار و اقتدار هستند.»
سرمربي تيم ملي فوتبال در تشريح دستاورد سوم بيان کرد: «مطلب سوم آن است که خوشحالم که اسطورههاي فوتبال دنيا مانند آقاي مورينيو، تيري آنري و زلاتان ابراهيموويچ راجع به کيفيت فوتبال ايران صحبت کردند. ما به مرحله بعد راه پيدا نکرديم اما دستاوردهاي زيادي کسب کرديم و اين عزتي بود که خدا به ما داد.»
قلعهنويي در شرايطي به تمجيد مورينيو (اشاره به تمجيد از عليرضا بيرانوند) و زلاتان (اشاره به دزديده شدن روياي ملت ايران توسط VAR در بازي با مصر) اشاره کرد که اين دو نقل قول غيرواقعي بوده و توسط صفحات غيررسمي در X منتشر شده بودند.
البته زلاتان پس از ديدار اتريش - الجزاير که ابهامات زيادي به همراه داشت، گفته بود که نميداند بايد از حذف ايران ناراحت باشد يا خير.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.