فرمانده انتظامي شهرستان کرج از قتل يک زن 31 ساله در گلشهر با ضربات چاقوي همسرش خبر داد.
سرهنگ پيمان گودرزي در تشريح اين حادثه گفت: ساعت 5 صبح چهارشنبه در پي اعلام خبري مبني بر نزاع خانوادگي در يکي از محلات گلشهر کرج، بلافاصله مأموران کلانتري 39 خود را به آدرس اعلامي رساندند.
سرهنگ گودرزي افزود: مأموران در بدو ورود به خانه با پيکر بيجان يک زن 31 ساله مواجه شدند که با ضربات چاقو به قتل رسيده بود. در ادامه مأموران متوجه رد خون تا پشتبام اين منزل مسکوني شدند که با دنبال کردن آن متوجه وجود شخصي با خونريزي شديد در داخل حياط ساختمان شدند و پس از پايين رفتن و ورود به حياط متوجه شدند وي علائم حياتي ندارد.
وي اظهار کرد: در تحقيقات اوليه مشخص شد قاتل که فردي 32 ساله بود، با زدن ضربات متعدد چاقو به همسر خود، او را به قتل رسانده و در ادامه شروع به خودزني با همان چاقو کرده و در حالي که خونريزي شديد داشته خود را از پشتبام به داخل حياط منزل پرتاب کرده و در دم جان سپرده است.
فرمانده انتظامي شهرستان کرج توضيح داد: در تحقيقات صورتگرفته از سوي مأموران مشخص شد علت و انگيزه قتل اختلافات خانوادگي بودهاست.
وي توصيه کرد: شهروندان همواره بايد آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند و با مراجعه به مراکز مشاوره فعال در کلانتريها، به صورت رايگان، از خدمات مشاورهاي بهرهمند شده و مشکلات خود را برطرف کنند تا ديگر شاهد حوادث دلخراش اين چنيني نباشيم.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.