اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

9 توصيه‌ تغذيه‌اي براي کنترل فشارخون

عضو هيئت علمي دانشکده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي براي کنترل پرفشاري خون توصيه‌هاي تغذيه‌اي کاربردي عنوان کرد.

9 توصيه‌ تغذيه‌اي براي کنترل فشارخون

دکتر غزاله اسلاميان با بيان اينکه افزايش فشارخون ميتواند منجر به بروز مشکلات قلبي و ساير بيماريها شود، به 9 توصيه کليدي براي کنترل فشار خون اشاره کرد.

کاهش ميزان مصرف نمک در طي روز به حدود نصف قاشق چايخوري

پخت غذاها بدون نمک و استفاده از مقدار نمک ذکر شده در طي روز

حذف نمکدان از سفره

استفاده از آبليموي طبيعي، آب نارنج، آبغوره (بدون نمک) يا آب گوجه فرنگي طبيعي

محدوديت در مصرف مواد غذايي حاوي نمک پنهان مثل خيار شور، ترشي شور، غذاهاي نمک سود، غذاهاي دودي، رب و سس گوجه فرنگي، غذاهاي آماده،غذاهاي کنسرو شده، چيپس، پفک، انواع آجيل و مغزهاي شور، سوسيس و کالباس، زيتون پرورده، دوغهاي موجود در بازار

کاهش ميزان نمک موجود در پنير با گذاشتن آن در آب

مصرف سبزيهاي پر پتاسيم از قبيل گوجه فرنگي، اسفناج، کرفس، قارچ و باميه

مصرف ميوههاي پرپتاسيم از قبيل کيوي، پرتقال، موز، طالبي، گرمک، زردآلو، خربزه، شليل، انار و خرمالو

مصرف حداقل نصف ليوان حبوبات پخته

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.