اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

دهن کجي ترامپ به ديوان عالي آمريکا؛

تعرفه 10 درصدي رسما امضا شد

پس از مخالفت ديوان عالي آمريکا با اعمال تعرفه هاي دونالد ترامپ، رئيس جمهوري آمريکا اعلام کرد که تعرفه‌هاي گمرکي جهاني جديدي را امضا کرد که به‌صورت تقريبا فوري اجرايي خواهد شد.

تعرفه 10 درصدي رسما امضا شد

وي تأييد کرد: هم کنون تعرفههاي گمرکي جهاني را به ميزان 10 درصد براي تمامي کشورها امضا کردم.

ترامپ افزود: اعمال اين تعرفه ها که آن را امضا کردهام، بهصورت تقريبا فوري اجراييمي شود.

اين اقدام پس از آن صورت مي گيرد که ديوان عالي آمريکا در تصميمي که پيشتر اعلام شد، با درخواست دولت ترامپ براي اعمال تعرفههاي گمرکي بر اساس يک سازوکار مشخص مخالفت کرده بود.

به دنبال اين اقدام، ترامپ اعلام کرد: امروز علاوه بر تعرفههاي گمرکي عادي که هماکنون اعمال ميشود، فرمان اعمال تعرفه گمرکي جهاني 10 درصدي امضا خواهم کرد.

ديوان عالي آمريکا تعرفههاي ترامپ را لغو کرد.

طبق گزارشها، اين حکم با 6 رأي موافق در برابر 3 رأي مخالف در اين دادگاه صادر شده و دادگاه اعلام کرده رئيسجمهور اختيار قانوني براي اعمال چنين تعرفههاي گستردهاي را نداشته است.

تعرفهها با استناد به قانون «اختيارات اقتصادي اضطراري بينالمللي» وضع شده بودند، اما دادگاه گفت: چنين قانوني اجازه اعمال مالياتهاي گسترده بر واردات را نميدهد و نياز به مجوز کنگره دارد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.