اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

تشديد سرکوب علماي شيعه در بحرين

جمعيت الوفاق بحرين در بيانيه‌اي اعلام کرد که مقامات اين کشور در بازداشتگاه‌هاي مخفي، رفتارهاي خشونت‌آميز و تحقيرآميزي را عليه شماري از علماي شيعه اعمال مي‌کنند.

تشديد سرکوب علماي شيعه در بحرين

بر اساس اين بيانيه، اطلاعاتي در اختيار اين جمعيت قرار گرفته که نشان ميدهد دستورالعملهايي با انگيزههاي طايفهاي از سوي مقامات عاليرتبه براي برخورد با روحانيون شيعه صادر شده و اين افراد در معرض ضربوشتم، توهين، تهديد، اجبار به امضاي اعترافات اجباري و ساير رفتارهاي تحقيرآميز قرار گرفتهاند.

جمعيت الوفاق همچنين اعلام کرد که تعدادي از علماي برجسته و مديران حوزههاي علميه به دست مأموران امنيتي مورد ضربوشتم قرار گرفته و با محدوديتهاي شديد از جمله بستن دستها از پشت، پوشاندن کامل صورت، محروميت از دارو و استراحت و ديگر رفتارهاي سختگيرانه مواجه شدهاند.

در اين بيانيه، شاه بحرين و نخستوزير اين کشور مسئول مستقيم سرکوب طايفهاي و سازمانيافته عليه علماي شيعه معرفي شدهاند.

جمعيت الوفاق در پايان از سازمان ملل، نهادهاي بينالمللي، سازمانهاي حقوق بشري، دولتها و ساير نهادهاي ذيربط خواست براي توقف «نقض حقوق بشر و اقدامات طايفهاي عليه شيعيان بحرين»، مداخله کنند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.