مربي تيم فوتبال تراکتور با اشاره به شکست اين تيم مقابل فجر سپاسي شيراز، گفت: نبود تمرکز اصليترين دليل شکست تيم بود، اما هنوز 10 بازي باقيمانده و ميتوانيم جبران کنيم.
مهرداد خانبان در نشست خبري بعد از ديدار با فجر سپاسي شيراز، اظهار داشت: خيلي خوشحال هستم که امروز در شيراز حضور دارم. به تيم فجر سپاسي تبريک ميگويم. ما به اين تيم و نتايجش احترام ميگذاريم. ميدانستيم بازي سختي پيش رو داريم و متأسفانه امروز تمرکز کافي نداشتيم. بخشي از تمرکز ما روي بازيهاي آسيايي و سفر به قطر بود. از زمان گرم کردن مشخص بود که صد درصد در اين بازي حضور ذهن نداريم و اين براي تيمي که قهرمان ايران است، قابل قبول نيست؛ آنها اشتياق بيشتري نسبت به ما براي بردن داشتند.
وي درباره عدم حضور دراگان اسکوچيچ در نشست خبري، بيان کرد: با توجه به مشغله کاري و ذهن مشغول ايشان که ناشي از جدايي سه مربي بوده، آقاي اسکوچيچ بخشي از وظايف آنها را شخصاً بر عهده گرفتهاند و واقعاً خسته هستند. ايشان مشتاق حضور در نشست خبري بودند و دوست داشتند کنار شما باشند. همواره براي رسانه احترام قائل هستند و به من گفتند به دليل عدم حضورشان از شما عذرخواهي کنم.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.