اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

آلمان همکاري‌هاي تسليحاتي با استراليا را تقويت مي‌کند

وزير امور خارجه آلمان در ديدار با همتاي استراليايي خود در شهر آدلايد اين کشور از تمايل برلين براي تقويت همکاري هاي تسليحاتي با اين کشور خبر داد.

آلمان همکاري‌هاي تسليحاتي با استراليا را تقويت مي‌کند

آنالنا بائربوک، وزير امور خارجه آلمان در ديدار با همتاي استراليايي خود پني وانگ در آدلايد استرالياي جنوبي اعلام کرد که مايل است همکاري تسليحاتي با اين کشور را بيشتر گسترش دهد. با اين حال وي پس از اين ديدار از هيچ پروژه خاصي نامي نبرد.

بائربوک گفت: همکاري تسليحاتي بين آلمان و استراليا تنگاتنگ است و ما ميخواهيم آن را بيشتر تعميق کنيم. وي با توجه به تهديدات روسيه براي اروپا و چين براي استراليا اضافه کرد، هر دو کشور در نهايت در شرايطي قرار دارند که بايد موقعيتهاي خطرناک مشابهي را مد نظر قرار دهند.

بائربوک با بازديد از کارخانه کشتي سازي آزبورن بر تمايل به همکاري در بخش تسليحات تاکيد کرد. در آنجا، شرکت Lürssen مستقر در برمن در حال ساخت شش قايق گشتي براي نيروي دريايي استراليا است که وزير امور خارجه آلمان نگاهي به يکي از آنها انداخت. يکي ديگر از پروژه هاي فانوس دريايي آلمان-استراليا در بخش تسليحات، توليد 123 تانک باکسر توسط راين متال در استراليا است: اين تانک ها قرار است بين سال هاي 2025 تا 2030 به بوندسوهر تحويل داده شوند.

هفته آينده، ناو «بادن-وورتمبرگ» و يک کشتي تدارکاتي براي يک ماموريت آموزشي چند ماهه به سمت اقيانوس آرام حرکت خواهند کرد. اين اقدام همچنين بيانگر علاقه سياست امنيتي فزاينده آلمان در منطقه هند و اقيانوس آرام است که در آن چين به طور فزاينده اي نسبت به همسايگان خود تهاجمي مي شود. جمهوري خلق چين در اين منطقه بر سر سرزمين هاي دريايي با کشورهاي همسايه مانند ويتنام، مالزي و فيليپين اختلاف دارد.

وزير امور خارجه آلمان اين احتمال را رد نکرد که ناوچه بادن-وورتمبرگ همچنين در ماموريت آتي خود در اقيانوس آرام از تنگه تايوان عبور کند. اين مقام آلماني در جريان سفر خود به نيوزلند گفت که مسير اين کشتي جنگي و کشتي تدارکاتي از قبل اعلام نخواهد شد. با اين حال، او تاکيد کرد که «حق عبور مسالمت آميز» در مورد تنگه تايوان نيز اعمال مي شود.

وي گفت: همان قوانين در آنجا اعمال مي شود که در تمام مناطق دريايي مشابهي که کشتي هاي ما و ساير کشتي ها در آن تردد مي کنند وجود دارد. ماموريت آموزشي اين دو کشتي بر همين اساس انجام مي شود.

ناوچه بادن-وورتمبرگ و تامين کننده گروه عملياتي فرانکفورت آم ماين از سه شنبه آينده سفري به دور دنيا را آغاز خواهند کرد که طي آن از طريق کانال پاناما وارد اقيانوس آرام خواهند شد و سپس از درياي چين جنوبي نيز عبور خواهند کرد. قبلاً يک مأموريت مشابه از اوت 2021 تا فوريه 2022 وجود داشت. در آن زمان ناوچه بايرن در مانورهايي با متحدان آن زمان شرکت کرد، اما از عبور از اطراف تايوان اجتناب کرد.

عبور از تنگه تايوان مي تواند به عنوان يک اقدام تحريک آميز عليه چين تلقي شود. جمهوري خلق چين مدعي جمهوري دموکراتيک تايوان به عنوان قلمرو خود است. دولت مرکزي پکن در تلاش براي «اتحاد مجدد» با اين جزيره است و بارها تهديد به حمله کرده است.

عليرغم تهديدهاي چين، ايالات متحده آمريکا، بريتانيا و فرانسه به طور منظم در تنگه بين تايوان و چين حضور نظامي دارند. ژي وي شيه، نماينده تايوان در آلمان اخيراً در مصاحبه با خبرگزاري آلمان خواستار اين شد که ناوچه بادن-وورتمبرگ از اين الگو پيروي کند. او گفت: «نااميدکننده» بود که در ماموريت قبلي بايرن چنين نبود.

وانگ، وزير امور خارجه استراليا هم در جريان اين ديدار تعهد آلمان در منطقه هند و اقيانوس آرام را ستايش کرد. وي گفت: ما از شيوه اعمال نفوذ آلمان در جهان و منطقه خود استقبال مي کنيم. استراليا در تلاش است تا مشارکت اقتصادي و همچنين استراتژيک قوي تري با آلمان داشته باشد.

استراليا ششمين کشور بزرگ جهان است، اما با حدود 26 ميليون نفر جمعيت نسبتاً کمي دارد. اين کشور يکي از اعضاي گروه G20 از قدرت هاي اقتصادي پيشرو است، به طور منظم در اجلاس سران G7 شرکت مي کند و با وجود فاصله، از اوکراين در نبرد خود عليه روسيه با تحويل تسليحات حمايت مي کند.

استراليا اولين ايستگاه در سفر يک هفته اي وزير امور خارجه آلمان به منطقه هند و اقيانوس آرام بود. عصر جمعه (به وقت محلي) وي به اوکلند در نيوزيلند پرواز کرد. روز يکشنبه، بائربوک قبل از بازگشت به آلمان در روز سه شنبه به فيجي با بيش از 300 جزيره در اقيانوس آرام جنوبي مي رود.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.