اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي:

آقاي استاندار، گزارش عملکردتان را منتشر کنيد

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از عملکرد برخي مديران آذربايجان‌شرقي، خواستار انتشار گزارش دقيق عملکرد استاندار و مديران استان در دو سال گذشته شد و گفت: مردم حق دارند بدانند اعتبارات و پروژه‌هاي اعلام‌شده در چه مسيري هزينه شده‌اند.

آقاي استاندار، گزارش عملکردتان را منتشر کنيد

عليرضا نوين در يادداشتي با اشاره به سالروز معارفه بهرام سرمست به عنوان استاندار آذربايجان‌شرقي، اظهار کرد: دو سال از فعاليت استاندار آذربايجان‌شرقي در شمس‌العماره گذشته و نيمي از فرصت دولت چهاردهم براي خدمت سپري شده است؛ بنابراين شايسته است استاندار و ديگر مديران استان، گزارش عملکرد خود را در حوزه‌هاي اقتصادي، عمراني، اجتماعي و فرهنگي با ذکر مصاديق و جزئيات به افکار عمومي ارائه کنند.

وي با اشاره به اعلام رتبه نخست آذربايجان‌شرقي در کشور از نظر اعتبار هزينه‌شده براي پروژه‌هاي عمراني در هفته دولت، افزود: اخيراً در شوراي برنامه‌ريزي استان اعلام و در نقاط مختلف نيز با نصب بنر مطرح شد که آذربايجان‌شرقي با بهره‌برداري از يک‌هزار و 355 پروژه به ارزش 137 هزار ميليارد تومان، رتبه نخست کشور را از نظر اعتبار هزينه‌شده براي پروژه‌هاي عمراني کسب کرده است.

برخي مديران پشت جنگ و تحريم پنهان شدند

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصريح کرد: ليست اين پروژه‌ها بايد منتشر شود تا مشخص باشد کدام‌يک از اين طرح‌ها طي دو سال گذشته آغاز شده‌اند و چه ميزان از اعتبار 137 هزار ميليارد توماني در اين مدت جذب و هزينه شده است.

نوين با تأکيد بر ضرورت پاسخگويي مديران به افکار عمومي گفت: کشور با جنگ، تحريم و مشکلات متعدد مواجه است و همه اين شرايط را مي‌دانيم، اما همگان اذعان دارند که تعدادي از مديران استان پشت همين مشکلات پنهان شده‌اند و با گره زدن تمامي مسائل به جنگ و تحريم، ناکارآمدي خود را توجيه مي‌کنند.

وي ادامه داد: اين حق مردم آذربايجان‌شرقي است که از جزئيات عملکرد مسئولان، ميزان پيشرفت پروژه‌ها، نحوه هزينه‌کرد اعتبارات و برنامه مديران براي روزهاي آينده باخبر باشند.

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس با انتقاد از آنچه «خودتحريمي، عدم ريسک‌پذيري و کاغذبازي برخي مديران» خواند، اظهار کرد: آنچه در برخي حوزه‌ها ديده مي‌شود، با نام بزرگ آذربايجان‌شرقي و شرايط ويژه‌اي که کشور در آن قرار دارد، تناسبي ندارد.

نوين افزود: برخي مديران با عدم پيگيري مسائل، موجب عقب‌ماندگي در جذب اعتبارات تخصيص‌يافته و پيشبرد پروژه‌ها شده‌اند و اگر اين روند ادامه پيدا کند، با آغاز بارش‌ها فصل کاري امسال نيز بدون دستاورد قابل قبول در مسير توسعه استان به پايان خواهد رسيد.

وي  تأکيد کرد: اکنون زمان ارائه گزارش شفاف عملکرد است و مردم بايد بدانند طي دو سال گذشته چه اقداماتي انجام شده، چه اعتباراتي جذب شده و چه برنامه‌اي براي جبران عقب‌ماندگي‌هاي استان وجود دارد.

منبع: خبرگزاري فارس

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.