مدير امور عشاير جنوب آذربايجانشرقي گفت: کوچ ييلاقي عشاير آذربايجانشرقي و غربي به 30 هزار هکتار از مراتع ييلاقي سهند در مراغه انجام شد.
مرتضي شکوريان در گفتوگو با خبرنگار فارس در مراغه اظهار کرد: از 15 خرداد 650 خانوار عشايري به همراه 70 هزار راس گوسفند و بز به مراتع سهند کوچ ميکنند.
وي افزود: عشاير سهند از مناطق قشلاقي شهرهاي مهاباد و مياندوآب در آذربايجانغربي و اسکو، مراغه، ملکان و بناب در آذربايجان شرقي به مراتع سهند کوچ ميکنند.
شکوريان اضافه کرد: امسال بهخاطر بارش برف سنگين برف بخشي از مسيرهاي عشايري بسته است و بازگشايي اين مسير از امروز آغاز شده است.
مدير امور عشاير جنوب آذربايجانشرقي متذکر شد: گوشت قرمز، شير، پشم، پنير و کره عمده توليدات عشاير در ييلاقهاي سهند است.
شکوريان افزود: عشاير سهند در طول ييلاق 300 تن گوشت قرمز، يک هزار تن شير و 20 تن پشم توليد ميکنند.
مراتع سهند بهخاطر داشتن آبوهواي خنک و علوفه مناسب از مهمترين مناطق ييلاقي عشاير در شمال غرب کشور است.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.