اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

کنترل شيعيان کشمير بافناوري‌هاي الکترونيکي رژيم صهيونيستي

همکاري‌هاي رژيم صهيونيستي و هند طيف وسيعي از حوزه‌ها را از واردات فناوري‌هاي پيشرفته‌ي نظامي گرفته تا تبادل اطلاعات امنيتي و همکاري‌هاي سايبري در بر مي‌گيرد. روابط طرفين صرفاً بر پايه‌ي منافع اقتصادي يا ژئوپليتيکي نبوده، بلکه نوعي هم‌گراييِ ايدئولوژيک هم در پسِ آن نهفته است.

19:38
کنترل شيعيان کشمير بافناوري‌هاي الکترونيکي رژيم صهيونيستي

از جنبههاي مهم همکاري ميان هند و رژيم صهيونيستي، الگوبرداري هند از ايدهي امنيتي و سرزمينيِ رژيم صهيونيستي در مواجهه با مناطق مورد مناقشه است.

به لطف روابط متمايز دهلي نو و تل آويو، هند چند سالي است که در معرض تهاجم و اشغالي صهيونيستي، اما از نوعي ديگر قرار دارد. اشتباه نکنيد، آنچه هند در معرض آن قرار گرفته، قاچاق اسلحه و جاسوسان زبر دست و خطر تروريسم که شنيدن آنها براي امان به امري عادي و معمول تبديل شده، هم نيست.

 

جامو و کمشير ظرفيتِ تبديل به يک فلسطين اشغالي ديگر را دارد

 

بايد بدين نکته توجه داشت که منطقهي جامو و کمشير بهدليل برخورداري از جمعيت شيعه و اهل سنت بهصورت توأمان (برخلاف غزه)، يک استثناء در جهان اسلام محسوب ميشود. خطهاي که در صورت اهمال دولتهاي مسلمان، ظرفيتِ تبديل شدن به يک فلسطين اشغالي ديگر را دارد.

تهاجم و اشغالي که از آن سخن مي گوييم، در سفر ده ها هزار يهودي ساکن سرزمين هاي اشغالي به هند در طول سال است و در اين ميان کم نيستند، يهودياني که به هيچ عنوان قصد ندارند، به جهنمي که از آن فرار کرده اند، باز گردند .زن و مرد، همه جوان هستند بسياري از آنها به محض پايان خدمت نظام در ارتش اسرائيل فورا راه هند را پيش مي گيرند.

مناطق مورد توجه آنها جهت اقامت، کشمير و حومه شهر «منالي» در ايالت «هيماچال پرادش»، در شمال شرقي هند است، به حدي که قبايلي در اين مناطق ظهور کرده و شکل گرفته اند که ادعا مي کنند، از نوادگان و سلاله يهوديان مهاجر و پراکنده در نقاط مختلف جهان هستند.

در سالهاي اخير، روابط ميان دولت هند و رژيم صهيونيستي از سطح همکاريهاي محدود و ديپلماتيک به شراکتي راهبردي با ابعاد متنوع ارتقاء يافته است. در گذشته، هند بهدليل سياست عدم تعهد و همچنين همبستگي با کشورهاي مسلمان، روابط خود با رژيم صهيونيستي را تا حدّ زيادي محدود کرده بود؛ با اين حال، از دهه 1990 و بهويژه پس از روي کار آمدن حزب مليگراي بيجيپي (1) رويکرد هند به شکل چشمگيري تغيير کرد.

 

محاصره اطلاعاتي مسلمانان کشمير توسط عوامل اطلاعاتي رژيم صهيونيستي

 

از لغو وضعيت ويژهي ايالت جامو و کشمير در سال 2019، شباهتها ميان رويکرد دولت هند به کشمير و سياستهاي رژيم صهيونيستي به کرانه باختري بيش از پيش آشکار شد. (2) استفاده از رويکردهاي امنيتمحور، محاصرهي اطلاعاتي و استقرار گستردهي نيروهاي نظامي، بخشي از سياستهايي است که هم در کشمير و هم در مناطق اشغالي فلسطيني مشاهده ميشود.

در حال حاضر دولت هند، رژيم صهيونيستي را نهتنها شريک نظامي و امنيتي، بلکه متحدي فکري در مبارزه با «تهديدات مشترک» تعريف ميکند. از سوي ديگر، رژيم صهيونيستي نيز هند را در جايگاه يک قدرت منطقهاي غيرمسلمان اما همسو با منافع و ارزشهاي خود مينگرد.

به همان تعداد که خاخام هايي براي تبليغ دين يهود و آموزش فرايض مذهبي و ارزيابي ميزان آشنايي و پابيندي افراد به يهوديت و فراهم کردن شرايط جهت انتقال آنها به سرزمين هاي اشغالي، به هند سفر مي کنند؛ خاخام هايي نيز براي قانع کردن و راضي کردن جواناني که مايل به بازگشت به سرزمين موعودشان نيستند و زندگي در هند را به زندگي در سرزمين هاي اشغالي ترجيح مي دهند، کوله بار سفر را بسته و راهي سرزمين هندوستان مي شوند.

هند براي اِعمال کنترل و نظارت بر منطقهي کشمير بهصورت گسترده از فناوريهاي نظامي و اطلاعاتي رژيم صهيونيستي بهره ميگيرد؛ بهعنوان نمونه، پهپادهاي شناسايي مدل «هرون» (IAI Heron) ساخت شرکت صنايع هوايي رژيم صهيونيستي، تجهيزات نظارتي الکترونيکي و سامانههاي دوربينهاي حرارتي که در کنترل تحرکات شبانهي شبهنظاميان مؤثر هستند، از جمله فناوريهايي وارداتي به ساختار امنيتي کشور هند محسوب ميشوند. (3)

صهيونيسم با تکيه بر ايدهي «سرزمين موعود» و «حق بازگشت يهوديان به فلسطين»، سياست اسکان يهوديان در سرزمينهاي اشغالي را در قالب «حق تاريخي» توجيه ميکند. هند نيز پس از لغو ماده قانوني 370 در اوت 2019، شرايط قانوني را براي سکونت دائمي غيرکشميريها (بهويژه هندوها) در اين منطقه فراهم کرد و بدينترتيب، مقدمات تغيير بافت جمعيتي را آغاز کرد.

 

ورود آزادانه ساکنان ساير ايالتها به کشمير و خريد زمين

 

اين سياست بهوضوح با منطق شهرکسازي رژيم صهيونيستي در کرانه باختري شباهت دارد، جايي که تسلّط جمعيتي از طريق اسکان استراتژيک بهعنوان ابزار کنترل سرزمين به کار ميرود. ادبيات سياسيِ برخي از جريانهاي «هندوتوا» (4) نيز بهصراحت از حق بازگشت «کشميريهاي هندو» به درهي کشمير حمايت ميکند، که از نظر گفتماني تداعيکننده شعار «حق بازگشت» صهيونيستها براي يهوديان مهاجر است.

اين در حالياست که تا پيش از لغو ماده 370، جامو و کشمير از نوعي وضعيت ويژه برخوردار بود و به آن حق ميداد قوانين مربوط به اقامت، مالکيت زمين و حقوق مدني را بهطور مستقل تنظيم کند. پس از لغو اين وضعيت، دولت هند زمينه را براي ورود آزادانه ساکنان ساير ايالتها به کشمير و خريد زمين فراهم کرد. از زمان لغو ماده 370، روند اعطاي مجوزهاي اقامتي به غير ساکنان دائمي کشمير شتاب بيشتري گرفته است.

دولت هند از سال 2020 بهصورت رسمي فرايند اعطاي «گواهي اقامت» (5) به ساکنان جديد را آغاز کرد؛ اين مجوز به آنها امکان خريد زمين، اشتغال و دريافت خدمات عمومي در کشمير را خواهد داد. آمارهاي منتشرشده حاکي از آن است که تا اواخر سال 2022، بيش از نيم ميليون گواهي اقامت جديد صادر شده که بخش بزرگي از آنها مربوط به هندوهاي مهاجر از ايالتهاي ديگر است.

بالطبع صرف سفر و اقامت يهوديان سرزمين هاي اشغالي نمي تواند، تهديدي براي کشور هند تلقي شود، آنچه اين سفرها و اين اقامت ها را به تهديدي عليه امنيت ملي هند تبديل کرده، احتکار قاچاق و تجارت مواد مخدر در دو منطقه «منالي» و«کسولي» در ايالت هيماچال پرادش توسط اين يهوديان است.(6)

 

مراکز خريد و فروش، رستوران ها و هتل ها در چنگ رژيم صهيونيستي

 

تهديد اساسي اين جاست که اين يهوديان تنها به قاچاق مواد مخدر در اين مناطق و احتکار آن اکتفا نکرده اند، بلکه مغازه ها، مراکز خريد و فروش، رستوران ها و هتل هايي را در ايالت هيماچال پرادش افتتاح کرده اند که در آنها انواع و اقسام مواد مخدر را به مشتريان و مسافراني که غالبا خارجي و غير بومي هستند، عرضه مي کند.

اين تغيير در بافت جمعيتي نهتنها از منظر فرهنگي، بلکه از جنبههاي سياسي و امنيتي نيز داراي پيامدهاي بلندمدت است؛ چراکه وزن رأيدهي در انتخابات محلي و ميزان اثرگذاري سياسي مسلمانان در برابر جمعيت مهاجر کاهش مييابد. اصطلاحاتي مانند «کشمير نوين» در ادبيات رسمي، دقيقاً همانگونه که در گفتمان شهرکسازي رژيم صهيونيستي نيز از «سامريه جديد» استفاده ميشود، به کار گرفته شدهاند.

تجربه مشابهي در سرزمينهاي اشغالي فلسطيني وجود دارد؛ جايي که پروژههاي اقتصادي، امنيتي و شهرکسازي با يکديگر همافزايي يافتهاند تا انسجام جمعيتي و کنترل سرزميني دولت رژيم صهيونيستي را تقويت کنند. در کشمير نيز، اين پروژهها عملاً موجب جذب بيشتر غيرکشميريها و محرومسازي ضمنيِ ساکنان بومي از فرصتهاي توسعه ميشوند. بهويژه، تغيير کاربري زمينهاي کشاورزي به مناطق صنعتي و اداري، امکان مشارکت اقتصادي روستاييان مسلمان را کاهش داده است.(7)

روزنامه «هندوستان تايمز»، چاپ دهلي نو در شماره مورخ 11 ژوئيه سال 2022 ميلادي گزارشي درباره اين مسافران يهودي منتشر کرد که تاکيد مي کرد، يهوديان سرزمين هاي اشغالي به دليل سودهاي مالي کلان و هنگفت تجارت مواد مخدر، ايالت هيماچال پرادش يادگيري زبان عبري بجاي هندي و فارسي را نه تنها قبضه کرده اند، بلکه سرمايه گذاري تجاري و بازرگاني در نقاط مختلف هند را حتي بدون کسب مجوز رسمي از دهلي نو و بدون اعتنا به قوانين حقوقي و بازرگاني و سيستم مالي حاکم بر اين کشور گسترش داده اند.

 

در بخشي از اين گزارش آمده است:

بوي زننده مواد مخدر و صداي موزيک تند هم اکنون به مهمترين ويژگي اين مناطق است. بسياري از مردم محلي که به زبان فارسي و هندي صحبت مي کنند ؛براي تعامل با اين افراد به يادگيري زبان عبري روي آورده اند و تابلوهاي تبليغاتي به زبان عبري در جاي جاي اين مناطق به چشم مي خورد.تاپنج سال  گذاشته اسامي خيابان هاي کشمير و حتي کوچه هاي آن به زبان فارسي بود اسامي کوچه ها به نام محمد، رحمان، نسترن و خيابان هاي آن به نام حضرت رسول، قائم بود اما اکنون با نفوذ لابي يهودي رژيم صهيونيستي اسامي آنها نيز تغيير پيدا کرده است.

سفره خانه ها به زبان فارسي بود و از کلمات خاتون،فاطمه،نرگس، سراي ايران و محله ايران در نشاني ها و گفتگوها استفاده مي کردند اما اکنون اين واژه ها و الفاظ به شدت مهجور و محدود شده است.رژيم صهيونيستي تماماً الفاظ فارسي را در ايالت کشمير حذف کرده و بجاي آن واژه هاي عبري و انگليسي را بکار مي برد. اشعار سعدي و مولوي و حافظ که زينت بخش در ورودي مساجد و مدارس و آموزشگاههاي دولتي بود کم کم تخريب شد و روي اين اشعار را با گچ و سيمان پوشانده اند ؛ رژيم صهيونيستي و يهوديان افراطي در اين خصوص زبان فارسي را در مهجوريت و نابودي قراردادند.

 

استفاده از اسامي امامان و معصومين (عليها السلام ) در خودرو ها و معابر ممنوع

 

استفاده از اسامي امامان و معصومين (عليها سلام ) در روي در هاي ورودي اتوبوس و ريشکا و کاميون هاي بزرگ قبلاً متداول و مايه افتخار و مباهات بود اما اکنون پليس کشمير که تحت نفوذ و رشوه يهوديان رژيم صهيونيستي است، با رانندگان و تردد خودروها که به اين اسامي بر شيشه هاي آنها ثبت شده، با اعمال جريمه و پاک کردن آن اقدام ميکنند.

بر اساس اين گزارش اين يهوديان تنها به قاچاق مواد مخدر و مصرف آن اکتفا نکرده، بلکه روي به کاشت و توليد حشيش در مزارع اين ايالت آورده اند که اغلب آن را به کشورهاي اروپايي، «اسرائيل» و ژاپن قاچاق مي کنند.

يهوديان بيگانه و مهاجر به چنان ثروتي دست يافته اند که هرگاه با مانع يا مشکل قانوني مواجه مي شوند، آن را با دادن رشوه هاي کلان به مسئولان محلي، پليس و اعضاي شوراهاي محلي و روستايي منطقه حل مي کنند و سرانجام اينکه با هيچ مشکلي جهت اقامت در اين منطقه و خريد املاک و زمين و کاشت محصولات زراعي ممنوعه از جمله حشيش مواجه نيستند.سيطره يهوديان به حدي است که هم اکنون در ايالت «هيماچال پرادش» مناطقي وجود دارد که ساکنان محلي و مردم هند اجازه ورود به آن را ندارند.(8)

در گفتمان هندوتوا، مسلمانان کشمير اغلب بهعنوان مهاجران يا سلطهگراني معرفي ميشوند که بايد جاي خود را به «ساکنان اصلي» بازگردانند. همانطور که در گفتمان صهيونيستي، حضور فلسطينيها در «سرزمين يهود» بهعنوان يک انحراف تاريخي يا اشغال موقت تصوير ميشود؛ در واقع نوع خاصي از زبانورزي و تصويرسازي در تثبيت اين نگاه نقش اساسي را ايفا ميکند.

 

داد و ستد انواع مواد مخدر توسط يهوديان در هيماچال پرادش

 

گزارشگري که توانسته بود، با ترفندهاي مختلف به يکي از اين مناطق که در داخل يکي از جنگل هاي ايالت هيماچال پرادش قرار دارد، وارد شود، مي گويد با کمال تعجب يهودياني را ديده که در اين مناطق خانه هاي اعياني براي خود ساخته و در دکان ها و مراکز خريدي که داير کرده اند، به راحتي انواع مواد مخدر را داد و ستد مي کنند و در اراضي زراعي که خريداري کرده اند، حشيش کشت کرده و در مناطق دور افتاده اين ايالت اقدام به احداث کارگاه هاي توليد حشيش و انواع مواد شيميايي مورد نياز براي توليد مواد مخدر گوناگون مانند قرص هاي «کراک» و «لسپيد» کرده اند.

يهوديان صهيونيست براي توليد مواد مخدر خود، مواد شيميايي مانند «آيودين» و «کودئين فسفات» و «اسيد هيدروکلوريک» را از خارج وارد مي کنند و از متخصصان برجسته و ماهر دارو سازي براي توليد قرص هاي بسيار خطرناک مخدر بهره مي برند.

تجارت مواد مخدر در اين مناطق چنان پر سود است که تصاحب اراضي ايالت هيماچال پرادش يهودياني که به هند و اين منطقه سفر مي کنند را رو در روي يکديگر قرار داده و دور از انتظار نيست که خيلي زود شاهد درگيري اين يهوديان در مناطق مختلف ايالت هيماچال پرادش با يکديگر باشيم.

 

مواد مخدر و رژيم صهيونيستي

 

آنچه در اين گزارش به آن اشاره شده، تنها به يهوديان مقيم هند مختص نمي شود، بلکه حقيقتي است که کمتر به آن توجه شده است، واقعيت امر اين است که تجارت مواد مخدر يکي از مهمترين منابع درآمد رژيم صهيونيستي به شمار مي آيد و اين رژيم بر شبکه هاي مافياي بزرگ قاچاق مواد مخدر جهان سيطره دارد.

گزارش دايره بخش مبارزه با قاچاق مواد مخدر فرودگاه «بن گورين» که در سال 2004 ميلادي در برابر کميسيون مبارزه با مواد مخدر «کنست» (پارلمان) رژيم صهيونيستي ارائه شد، به طور رسمي اعلام مي کند که «اسرائيل» جايگاه سوم جهان در قاچاق مواد مخدر از طريق پست احراز مي کند.

 در اين گزارش آمده طي سال هاي 2002 و 2003 ميلادي 915 هزار قرص «اکستازي»، 31 هزار قرص ال اس دي، 15 کيلوگرم حشيش هندي، 50 کيلوگرم کوکائين و 16 کيلوگرم ماريجوانا از طريق پست در فرودگاه بن گورين کشف و ضبط شده است.

اين تجارت نه تنها از سال 2003 تاکنون کاهش نيافته، بلکه هر روز بعد جديدتري به خود مي گيرد. در اين خصوص فعالان يهودي ساکن سرزمين هاي اشغالي در فضاي مجازي چندي پيش به سياست جديد کابينه اين رژيم در قبال مواد مخدر که آن را سياست عرضه بيش از پيش و سهولت در استفاده و مصرف ناميده اند، به شدت اعتراض کردند.

در اين راستا، «گيلاد اردان»، وزير امنيت داخلي رژيم صهيونيستي درسال گذشته (19سپتامبر 2024)با حضور در يک کنفرانس خبري از تصويب قانوني در سرزمين هاي اشغالي سخن گفته بود که به موجب آن مصرف ماده مخدر «ماريجوانا» جرم شمرده نمي شود و مصرف کنندگان اين ماده تحت پيگرد و بازداشت توسط پليس رژيم صهيونيستي قرار نمي گيرند.

سياستي که به شکلي بسيار گسترده تر در مناطق فلسطيني نشين مانند کرانه باختري، نوار غزه و محله هاي قديمي قدس اشغالي چند سالي است با جديت و به شکلي گسترده در حال اجراست و در قدس شريف به سياست «يهودي سازي قدس از طريق مواد مخدر» معروف شده است.

 

مفهوم سرزمين، يکي از عميقترين لايه هاي پيوند ميان «صهيونيسم» و «هندوتوا»

 

علاوه بر اينکه گزارش هاي موثقي وجود دارد که تاکيد مي کند، رژيم صهيونيستي بخش قابل توجهي از زمين هاي کشاورزي غصب شده از فلسطينيان را به کاشت مواد مخدر اختصاص داده است.

گزارش هاي رسمي تاکيد مي کنند، در حالي که طي سال 2014 ميلادي دستگاه هاي امنيتي تشکيلات خودگردان فلسطيني 65 کيلو گرم مواد مخدر را در اين منطقه کشف و ضبط کرده اند، اطلاعات موثق نشان مي دهد، ميزان کشفيات اين دستگاه ها تنها طي سه ماهه اول سال 2017 ميلادي بالغ بر 60 کيلو گرم انواع مواد مخدر بوده است.

اين فرآيند در نهايت نه فقط به حذف فيزيکي يا جغرافيايي اقليتها، بلکه به حذف نمادين آنان از تاريخ منجر خواهد شد؛ همين شباهت در الگوي برخورد با مفهوم سرزمين، يکي از عميقترين لايه هاي پيوند ميان «صهيونيسم» و «هندوتوا» بهشمار ميرود.

در هر دو ايدئولوژيِ «صهيونيسم» و «هندوتوا»، مفهوم زمين فراتر از مرزهاي جغرافيايي تلقّي ميشود و معنايي عميقاً تاريخي، اسطورهاي ـ ديني به خود ميگيرد؛ امري که هم در گفتمان بازگشت يهوديان به رژيم صهيونيستي و هم در نگاه هندوهاي مليگرا به کشمير بهوضوح ديده ميشود. در اين چارچوب، سرزمين، مقدس است چون در آن «هويّت واقعي ملت» شکل گرفته يا تجلّي يافته و به همين دليل، حتي اگر در حال حاضر در اختيار «ديگري» باشد، بايد بازپس گرفته شود.

* علي معروفي آراني؛ پژوهشگر حوزه صهيونيست و يهوديت

 

پاورقيها:

(1)-حزب بهاراتيا جاناتا يا به اختصار بيجِيپي (BJP)، به معناي «حزب مردم هند»، حزبي سياسي مليگرا در هند است. حزب بي، جي، پي که در سال 1980 تأسيس شد، طيّ 20 سال بهتدريج از قدرت چشمگيري برخوردار شده و بهخصوص پس از واقعهي «تخريب مسجد بابري» با حمايت اين حزب، بيجيپي توانست طيّ سالهاي 1998 تا 2004 قدرت را در دست داشته باشد. برخي معتقدند وضعيت در هندوستان روز به روز براي مسلمانان بدتر ميشود و پروپاگانداي حزب بهاراتيا بر ضد اسلام است.

(2)-) Jaffrelot, C. (2021). Modis India: Hindu Nationalism and the Rise of Ethnic Democracy. Princeton University Press.

(3)- Chatterjee, R. (2020). Israels surveillance tech in Kashmir: The new normal. The Diplomat, 15-29, 17. Retrieved from https://thediplomat.com

(4)- (هندوتوا (انگليسي: Hindutva، ترجمه تحتاللفظي:«هندواني») شکل غالبِ مليگراييِ هندو در هند است. جنبش هندوتوا را به معناي کلاسيک تقريباً فاشيست توصيف کردهاند که پايبند به مفهوم مورد مناقشهي «اکثريت همگونسازي شده» و «همگوني فرهنگي» است. برخي در برچسب فاشيست مناقشه ميکنند و معتقدند هندوتوا شکلي افراطي از «محافظهکاري» يا «مطلقگرايي قومي» است. اين ايدئولوژي در سال 2014 با انتخاب «نارندرا مودي» بهعنوان نخستوزير، بهعنوان جريان اصلي سياست در هند درآمد.

(5)- Domicile Certificate

(6)- انديشکده مطالعات يهود

(7)- شبکه العالم 19مرداد1396

(8)- انديشکده مطالعات يهود

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.