اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

دبيرکل اتحاديه عرب:

کشورهاي عربي در جنگ بي طرف هستند

دبير کل اتحاديه عرب بدون اشاره به حضور پايگاههاي آمريکايي در اراضي کشورهاي عربي گفت: کشورهاي عربي طرفي در جنگ ميان آمريکا و ايران نيستند و حاکميت آنها عرصه‌اي براي تسويه‌حساب‌ها نيست!

کشورهاي عربي در جنگ بي طرف هستند

نبيل فهمي در قاهره اعلام کرد: لجاجت اسرائيل و تعلل آن در اجراي تعهدات و الزامات توافق شرم الشيخ، روند گذار از آتشبس در غزه به سمت صلحي واقعي را تضعيف کرده است.

فهمي افزود: اتحاديه عرب سازوکاري هماهنگ کننده براي مستندسازي تجاوزات اسرائيل راهاندازي خواهد کرد.

وي بدون اشاره به تجاوز رژيم صهيونيستي و آمريکا عليه ايران و تداوم تحرکات ددمنشانه واشنگتن عليه ايران و در حالي که ايران در پاسخ به حملات آمريکا، پايگاههاي اين کشور را در منطقه هدف قرار مي دهد، گفت: حمله ايران به اراضي و تاسيسات کشورهاي عربي امري است که اتحاديه عرب آن را نميپذيرد و توجيهي براي آن پيدا نميکند!

دبيرکل اتحاديه عرب بدون توجه به اينکه از پايگاههاي آمريکا در کشورهاي عربي به ايران حملاتي مي شود، افزود: کشورهاي عربي طرفي در جنگ ميان آمريکا و ايران نيستند و حاکميت آنها عرصهاي براي تسويهحسابها نيست!

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.