اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

پيشنهادات قطري و عربستاني براي «راموس»

مدافع 39 ساله اسپانيايي در دو راهي بازنشستگي يا ادامه بازي قرار گرفته است. او پيشنهاداتي از باشگاه‌هاي قطري و عربستاني دارد.

پيشنهادات قطري و عربستاني براي «راموس»

سرخيو راموس که آذر امسال از تيم مونتري مکزيک جدا شد و بدون تيم مانده، با پيشنهاداتي براي ادامه فوتبال روبهرو است.

او در 30 مارس 40 ساله ميشود، اما از نظر جسمي به اندازه کافي آماده است تا به يک دوران حرفهاي موفق ادامه دهد. راموس علاقه داشت که در تيم سويا، تيمي که فوتبال را از آن آغاز کرد از دنياي توپ گرد خداحافظي کند. با اين حال مخالفت مديريت اين باشگاه سبب شده تا فعلا اين آرزو دور از دسترس باشد.

راموس پيشنهاداتي از اسپانيا و تيمهاي قطري و عربستاني در جيب دارد. البته مدافع سابق رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا اعلام کرده که در اسپانيا به جز در رئال و سويا در تيم ديگري بازي نخواهد کرد تا پرونده بازگشت او به لاليگا با پيراهني غير از اين دو تيم بسته شود.

حضور در قطر و عربستان هم او را که اولويت اصلي را خانواده اعلام کرده، از همسر و فرزندانش دور ميکند و همين مسئله تصميمگيري را براي اين مدافع سخت کرده و او را در دو راهي بازنشستگي و يا ادامه فوتبال قرار دارد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.