رئيس پليس آگاهي خراسان شمالي از وقوع درگيري خانوادگي در بخش سملقان شهرستان مانه و سملقان خبر داد که در نتيجه آن، پسر خانواده پدر خود را به قتل رساند.
سرهنگ تقي توئي اظهار کرد: در پي اعلام گزارشي مبني بر وقوع درگيري خانوادگي در يکي از روستاهاي بخش سملقان مأموران پليس آگاهي به همراه عوامل انتظامي و يگانهاي پشتيباني بلافاصله در محل حاضر شدند.
وي افزود: بررسيهاي اوليه حاکي از آن بود که پسر خانواده با استفاده از چاقو، پدر خود را از ناحيه دست مجروح کرده که بر اثر خونريزي و شدت جراحات وارده، متأسفانه در محل از هوش رفته و پس از انتقال به بيمارستان، فاقد علائم حياتي اعلام شد.
اين مقام انتظامي تصريح کرد: مأموران پليس آگاهي خراسان شمالي با اقدامات اطلاعاتي و عملياتي، متهم را در کمترين زمان ممکن شناسايي و طي يک عمليات دستگير کردند.
سرهنگ توئي بيان کرد: متهم در بازجوييهاي پليسي به درگيري و ضرب و جرح منجر به قتل اعتراف کرده و پس از تشکيل پرونده، جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد و جسد متوفي نيز براي بررسيهاي تخصصي به پزشکي قانوني منتقل شد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.