دادستان خدابنده گفت: نزاع بين دو خانواده در روستاي آهار مشکين خدابنده به قتل دو نفر منجر شد.
سعيد اسدي در تشريح اين حادثه افزود: حوالي ساعت 19 شنبه ششم تير ماه در روستاي آهار مشکين خدابنده چند جوان که با هم خويشاوند نيز بودند با دلايلي به ظاهرا بي اهميت که دليل اصلي در دست بررسي است اعضاي خانواده دو طرف درگير شدند.
وي گفت: بعد از اين درگيري خانوادگي پدر مقتول اول اسلحه شکاري مجوزدار خود را وارد درگيري مي کند که در حين درگيري طرف مقابل اسلحه را از دست او گرفته و پسر صاحب اسلحه را به قتل مي رساند.
اسدي گفت: خانواده پسر جوان با مشاهده اين موضوع با سلاح سرد پدر بزرگ قاتل را به قتل رساند.
وي افزود: عامل قتل مقتول جوان مشخص شد اما تحقيقات جهت شناسايي قاتل دوم ادامه دارد و چند نفر هم در اين زمينه دستگيري شدند.
دادستان خدابنده اضافه کرد: بلافاصله بعد از وصول خبر عوامل انتظامي، دادستان و بازپرس در صحنه حاضر و عوامل دخيل در قتل ها و درگيري دستگير شدند.
وي گفت: عدم کنترل هيجانات در زمان مورد نياز و استفاده نادرست از سلاح مجوز دار منتهي به چنين حوادثي مي شود که در نهايت جز پشيماني نتيجه ديگري براي کسي ندارد .
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.