اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

واگذاري 6400 هکتار اراضي آذربايجان‌شرقي براي توسعه گلخانه‌ها و نيروگاه‌هاي خورشيدي

مدير امور اراضي آذربايجان‌شرقي با بيان اينکه توسعه سرمايه‌گذاري در بخش کشاورزي و انرژي‌هاي تجديدپذير از اولويت‌هاي راهبردي اين سازمان است، از اختصاص 6 هزار و 400 هکتار از اراضي ملي استان براي اجراي طرح‌هاي گلخانه‌اي و نيروگاه‌هاي خورشيدي خبر داد.

واگذاري 6400 هکتار اراضي آذربايجان‌شرقي براي توسعه گلخانه‌ها و نيروگاه‌هاي خورشيدي

«مجيد احمدي» در حاشيه بازديد از پروژههاي گلخانهاي منطقه آزاد ارس، در گفتوگو با خبرنگار ايرنا، با تشريح عملکرد اين مديريت در حوزه واگذاري اراضي ملي، اظهار کرد: در راستاي سياستهاي کلان استان براي افزايش بهرهوري و توسعه کشتهاي متراکم و تأمين انرژي پايدار، اين ميزان اراضي ملي براي اجراي طرحهاي توليدي تخصيص يافته است.

وي با تفکيک آمار تخصيص اراضي، افزود: از اين ميزان، 1418 هکتار براي ايجاد شهرکهاي گلخانهاي به متقاضيان واگذار شده که از اين سطح، حدود 600 هکتار هماکنون در مرحله عمليات اجرايي قرار دارد و بخشي از آن نيز به چرخه بهرهبرداري رسيده
است.

احمدي در بخش ديگري از سخنان خود به برنامههاي استان براي جبران کسري انرژي کشور با استفاده از ظرفيتهاي منطقهاي اشاره کرد و گفت: 5 هزار هکتار از اراضي ملي نيز براي احداث نيروگاههاي انرژي خورشيدي تخصيص يافته است.

مدير امور اراضي آذربايجانشرقي تصريح کرد: از مجموع اراضي تخصيصيافته به طرحهاي خورشيدي، 1650 هکتار منجر به واگذاري قطعي و انتقال اسناد مالکيت شده و 521 هکتار نيز هماکنون به مرحله بهرهبرداري رسيده و به شبکه سراسري متصل شده است.

وي با تأکيد بر اينکه رويکرد سازمان امور اراضي، متقاضيمحور است، خاطرنشان کرد: تمام مراحل واگذاري اين اراضي، صرفاً بر اساس درخواست متقاضيان و پس از طي مراحل دقيق کارشناسي و قانوني انجام ميشود.

احمدي در پايان با دعوت از سرمايهگذاران براي حضور در اين حوزهها، تأکيد کرد: اين مديريت آمادگي کامل دارد تا درخواستهاي سرمايهگذاري در بخشهاي گلخانهاي و انرژيهاي پاک را در چارچوب ضوابط قانوني مورد رسيدگي سريع قرار داده و اراضي مناسب را براي توسعه اقتصادي استان اختصاص دهد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.