نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي،گفت: هويت ملي و ديني هر دو اصل است و نبايد برخي افراد با طرح دوگانههاي کاذب، جامعه را گرفتار اين تقابلها کنند.
حجتالاسلام عبدالله حاجي صادقي در سومين همايش تکريم فعالان مساجد کشور، اضافه کرد:همانگونه که مطرح کردن اصل بودن ميدان يا ديپلماسي نيز نادرست است.
وي ادامه داد: هر بيانيه يا گفتماني که موجب تضعيف وحدت و انسجام ملي شود، در حقيقت همصدايي با دشمنان انقلاب اسلامي است.
وي در ادامه، مديريت در نظام ولايي را متمايز از ديگر نظامها دانست و تصريح کرد: يکي از ويژگيهاي اين مديريت آن است که بايد بستر اجراي احکام اسلامي و ديني را فراهم کند، چرا که اين موضوع يک تکليف شرعي و الهي است.
نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به جايگاه مسجد در جامعه اسلامي افزود: مسجد صرفاً يک بنا يا ساختمان نيست، بلکه قلب تپنده جامعه ديني و نهادي پويا براي تربيت نيروهاي مؤمن، کادرسازي و ترويج سبک زندگي اسلامي است.
به گفته او، مسجد با مديريت صحيح ميتواند به کانون هدايت و رشد جامعه تبديل شود.
حاجيصادقي خاطرنشان کرد: آباداني مسجد تنها به تجهيزات و امکانات محدود نميشود، بلکه پويايي، اثرگذاري و نقش تربيتي آن، معناي حقيقي آباداني است.
وي گفت: ما بايد در برابر کوتاهي در ارتقاي جايگاه مسجد از حضرت وليعصر (عج) طلب بخشش کنيم، چرا که مساجد بر اساس آموزههاي قرآن کريم بايد آباد و فعال باشند.
وي با بيان اينکه مسجد نبايد صرفاً محلي براي عبادت فردي تلقي شود، افزود: مسجدي که کارکرد سياسي و اجتماعي نداشته باشد يا نسبت به مسائل ظالم و مظلوم بيتفاوت باشد، در تراز نظام اسلامي قرار نميگيرد.
حاجي صادقي گفت: يکي از کارکردهاي مهم مسجد، حضور در همه عرصههاي جهاد است؛ از جهاد اکبر و جهاد تبيين گرفته تا جهاد اصغر.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به شکست رژيم صهيونيستي در جنگ 12 روزه اظهار داشت: دشمن صهيونيستي در ميدان نظامي ضربه سختي خورد و امروز تلاش ميکند با جنگ شناختي و ترکيبي، از تدبير رهبر معظم انقلاب و نهضت مردمي انتقام بگيرد.
وي گفت: آنها گمان ميکردند مردم در اين جنگ به سمت فروپاشي نظام ميروند، در حالي که نتيجه کاملاً معکوس شد.
حاجي صادقي افزود: دشمن امروز با ايجاد شبهه و بزرگنمايي مسائل خرد، به دنبال تضعيف روحيه مردم است؛ از اين رو ائمه جماعات وظيفه دارند دستاوردهاي پيروزي اخير را براي آنان به خوبي تبيين کنند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.