اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

معاون وزير اقتصاد:

30 هزار ميليارد تومان به بنگاه‌هاي آسيب ديده از جنگ پرداخت شد

معاون سياست گذاري و راهبري اقتصادي وزارت امور اقتصادي و دارايي گفت: 30 هزار ميليارد تومان به بنگاه‌هايي که به طور مستقيم در جنگ تحميلي دچار خسارت شدند، پرداخت شده است.

30 هزار ميليارد تومان به بنگاه‌هاي آسيب ديده از جنگ پرداخت شد

مرتضي زمانيان در آيين گرامي‌داشت روز صنعت و تجليل از توليدکنندگان و صنعتگران نمونه آذربايجان شرقي اظهار کرد: 14 هزار ميليارد تومان انواع اعتبارات ديگر براي بنگاه‌ها و واحدهاي توليدي و صنعتي آسيب‌ديده از جنگ پرداخت شده است؛ همچنين شرکت‌هاي بيمه در مجموع 50 هزار ميليارد تومان براي جبران خسارت‌ها هزينه کرده‌اند.

وي همچنين در خصوص حمايت‌هاي دولت از بخش توليد و صنعت کشور گفت: 990 هزار ميليارد تومان نيز در سال جاري در قالب انواع تسهيلات و مشوق‌هاي مالياتي در کشور ارائه شده است.

وي با اشاره به اينکه آذربايجان شرقي در پرداخت تسهيلات بانکي به واحدهاي توليدي و صنعتي موفق عمل کرده است، گفت: 80 درصد متقاضيان تسهيلات بانکي در واحدهاي توليدي و صنعتي آذربايجان شرقي وام خود را دريافت کرده‌اند.

زمانيان افزود: در اين زمينه، آذربايجان شرقي و استان تهران در جايگاه نخست قرار گرفته‌اند و تبريز با دريافت يک‌هزار و 700 ميليارد تومان تسهيلات نشان داده است که در هماهنگي و تلاش بخش‌هاي مختلف عملکرد خوبي داشته است.

وي همچنين تأکيد کرد: بر اساس اطلاعات و آمارهايي که در اختيار دارم، کشور با وجود تکانه‌هايي که پشت سر گذاشته است، مطلقاً با مشکلي مواجه نخواهد شد.

وي خاطرنشان کرد: ايران تنها يک کشور نيست، بلکه يک تمدن است و تمدن‌ها هيچ‌گاه شکست نمي‌خورند؛ البته اين امر مرهون تلاش صنعتگران و توليدکنندگان است.

زمانيان ادامه داد: ايران تا زماني که توليد مي‌کند، شکست نخواهد خورد و به همين دليل آمريکا جنگ اقتصادي را در اولويت خود قرار داده است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.