سرمربي تيم فوتبال تراکتور گفت: در نيمه اول بايد با دو گل به رختکن ميرفتيم و در نيمه دوم بازي کاملاً يکطرفه شد و تا دقيقه 90 استقلال را تحت فشار قرار داديم.
جواد نکونام در نشست خبري بعد از بازي مقابل استقلال تهران، اظهار داشت: از هواداران تشکر ميکنم؛ امروز سنگ تمام گذاشتند. جو فوقالعادهاي فراهم کردند و شرايط را بهگونهاي رقم زدند که بازيکنان تمام توانشان را در زمين گذاشتند. قبل از بازي در رختکن به بازيکنان گفتم اين هواداران براي شما به ورزشگاه ميآيند و تمام عشق، علاقه و زندگيشان تراکتور و شما هستيد. چنين هواداراني در ايران خيلي کم پيدا ميشوند و بايد قدردانشان باشيم. اميدوارم حمايتها از بازيکنان تا پايان فصل ادامه داشته باشد تا همه با هم جشن بگيريم.
وي درباره بازي، بيان کرد: آناليز خوبي از استقلال داشتيم و ميدانستيم برنامهشان روي ضدحملات است و مدافعان وسط آنها روي پاس دوم، بازي مستقيم انجام ميدهند تا از توپ سوم استفاده کرده و حريف را تحت فشار قرار دهند.
سرمربي تراکتور ادامه داد: آنها بازي مستقيم را خوب انجام ميدهند و بازيکنان سرعتيشان ميتوانند براي هر تيمي مشکلساز شوند. تمام بازيهاي استقلال را از ابتداي فصل آناليز کرده بوديم. ميدانستيم روي بازي مستقيم و ضدحمله مهارت دارند. آنها در حالي سه گل به السد زدند که السد صاحب توپ بود و استقلال پس از توپگيري با ضدحملات سريع گلزني کرد.
نکونام تأکيد کرد: امروز يک لحظه اشتباه کرديم و گل خورديم. نيمه اول استقلال بهتر از ما بود، اما موقعيت خاصي نداشت. ما در نيمه اول بايد دو گل ميزديم و با برتري به رختکن ميرفتيم. در نيمه اول تيم مدنظرمان نبوديم.
نکونام با بيان اينکه نيمه دوم بازي کاملاً يکطرفه بود، گفت: نيمه دوم با تغيير زودهنگام، بازي يکطرفه شد. بازي کاملاً در اختيار ما بود و استقلال روي اوتها ميخواست زمان بازي را از بين ببرد. ما يک گل زديم و گل ديگري هم به ثمر رسانديم که اميدوارم تصميم درستي درباره هند گرفته باشند. اگر اين اتفاق در داخل محوطه جريمه حريف رخ ميداد و مدافع حريف با دست توپ را ميزد، پنالتي ميگرفتند؟ اگر بله، مشکلي نبود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.