دبير کميته شير مدارس وزارت آموزش و پرورش با بيان اينکه در صورت کمبود شير يا عدم تأمين شير مدارس براي سال تحصيلي جاري، اقلامي مانند نان غنيشده در اختيار دانشآموزان قرار ميگيرد گفت: اين محصولات ميتوانند کالري و ويتامينهاي مورد نياز سبد غذايي دانشآموزان را تأمين کنند.
حسين اسداللهي توضيحاتي در خصوص توزيع شير در مدارس در سال تحصيلي جاري ارائه کرد و گفت: اجراي اين طرح رابطه مستقيمي با توان و توليد صنعت دارد و صنعت نيز بايد بتواند نياز موردنظر را تأمين کند. تمام تلاش ما اين است که طرح تغذيه رايگان از مهرماه آغاز شود و تمام دانشآموزان مدارس ابتدايي دولتي که بيش از 8 ميليون نفر را شامل ميشوند، تحت پوشش قرار گيرند.
وي با بيان اينکه تعداد نوبتهاي توزيع شير به ميزان تأمين و اجراي طرح بستگي دارد افزود: حدود 15 همت براي طرح تغذيه رايگان شير اختصاص يافته است. با پيگيريهاي وزير آموزش و پرورش و معاون توسعه منابع وزارتخانه، اعتبار از ارديبهشتماه ابلاغ شده و تخصيص آن نيز متناسب با مصرف انجام ميشود.
دبير کميته شير مدارس با بيان اينکه در سال گذشته اعتباري حدود 5.8 همت لحاظ شده بود ادامه داد: از آن ميزان، 1600 ميليارد تومان به دليل شرايط جنگ امکان تقسيم يافت، چرا که مدارس تعطيل بودند.
اسداللهي با بيان اينکه قيمت شير مدارس توسط ستاد تنظيم بازار کشور تعيين ميشود گفت: امسال نيز تعيين قيمت شير مدارس در ستادهاي تنظيم بازار استاني انجام ميشود. يکي از مهمترين چالشها نوسانات شديد بازار است که شرکتهاي لبني را در تأمين شير خام و توليد به شدت دچار مشکل ميکند. همچنين تخصيصها با تأخير انجام ميشد و اين موضوع باعث ايجاد فشار بر توليدکننده ميشد.
وي با بيان اينکه چهار نهاد بر کيفيت شير مدارس نظارت دارند افزود: سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو، بهداشت محيط وزارت بهداشت و معاونت بهداشت و سلامت و همچنين مراقبان و مربيان سلامت در مدارس نظارت بر اين امر را بر عهده دارند.
دبير کميته شير مدارس اظهار کرد: براي مناطق خاص و محروم، اولويت بيشتري در نظر گرفته ميشود و سعي ميکنيم شير سريعتر، باکيفيت و با تعداد بيشتري در اختيار دانشآموزان قرار گيرد؛ بهويژه در مناطق روستايي خاص کشور که دامداري وجود ندارد و همچنين در برخي استانهاي مرکزي کشور، تلاش ميشود نياز مدارس به شکل مناسب تأمين شود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.