اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

مدير جهاد کشاورزي شهرستان خبر داد

قلع و قمع 61 مورد ساخت‌وساز غيرمجاز در اراضي کشاورزي باسمنج تبريز

مدير جهاد کشاورزي شهرستان تبريز گفت: در راستاي اجراي احکام قضايي صادره و به‌منظور صيانت از اراضي کشاورزي و جلوگيري از تغيير کاربري غيرمجاز، عمليات قلع و قمع ساخت‌وسازهاي غيرقانوني در منطقه باسمنج شهرستان تبريز با حضور عوامل اجرايي و با همکاري دستگاه‌هاي ذي‌ربط انجام شد.

قلع و قمع 61 مورد ساخت‌وساز غيرمجاز در اراضي کشاورزي باسمنج تبريز

ميکائيل حاتميان، با اشاره به اهميت حفظ اراضي کشاورزي اظهار کرد: حفظ کاربري اراضي زراعي و باغي، يکي از مهمترين عوامل تضمين امنيت غذايي و پايداري توليد در بخش کشاورزي است و امور اراضي بهعنوان ضامن اين امنيت، با هرگونه تخلف در اين حوزه برخورد قانوني خواهد کرد.

وي افزود: متأسفانه برخي افراد سودجو با اقدام به تغيير کاربري غيرمجاز اراضي کشاورزي، علاوه بر وارد کردن خسارت به منابع توليد، حقوق نسلهاي آينده را نيز تضييع ميکنند. در همين راستا، کليه اماکن و ساختوسازهاي غيرمجاز که توسط متخلفان شناسايي ميشود، پس از طي مراحل قانوني و با اخذ احکام قضايي لازم، در کوتاهترين زمان ممکن قلع و قمع خواهد شد.

وي تأکيد کرد: اين مديريت با همکاري مستمر دستگاه قضايي، نيروي انتظامي و ساير نهادهاي مسئول، با جديت کامل روند پايش و نظارت بر اراضي کشاورزي را ادامه داده و اجازه نخواهد داد تغيير کاربري غيرمجاز، امنيت غذايي و ظرفيت توليد کشاورزي منطقه را تهديد کند.

حاتميان گفت: در اين عمليات، تعداد 61 قطعه از اراضي کشاورزي به مساحت تقريبي5.4 هکتار که برخلاف ضوابط قانوني تغيير کاربري داده شده بودند، بر اساس دستور مقام قضايي قلع و قمع شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان جهادکشاورزي استان در روز سهشنبه 28 بهمن، وي افزود: پس از اجراي حکم، مقرر شد کليه اراضي مذکور به وضعيت اوليه و کاربري زراعي بازگردانده شده و امکان بهرهبرداري مجدد کشاورزي از آنها فراهم شود. اين اقدام در چارچوب قانون حفظ کاربري اراضي زراعي و باغها و با هدف جلوگيري از تضييع منابع پايه توليد کشاورزي صورت گرفته است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.