اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

شاگردان «امير قلعه‌نويي» در جمع 20 تيم برتر دنيا

تيم ملي فوتبال ايران در پي پيروزي‌هاي اخير خود، به‌ويژه برد مقابل گامبيا و موفقيت در ديدار دوستانه برابر تيم ملي مالي، توانست يک پله در جدول فيفا صعود کند. اين ارتقاي جايگاه در حالي رخ داد که فيفا اخيراً سيستم جديد رده‌بندي خود را فعال کرده است. سيستمي که بر اساس نتايج رقابت‌ها به‌صورت آنلاين و لحظه‌اي امتيازات تيم‌ها را محاسبه و رتبه‌بندي جهاني را به‌روزرساني مي‌کند.

شاگردان «امير قلعه‌نويي» در جمع 20 تيم برتر دنيا

در ردهبندي جديد که امروز منتشر شد، تيم ملي با کسب 3.54 امتياز از 2 ديدار دوستانه خود، توانست از تيم قدرتمندي همچون دانمارک پيشي بگيرد. در حال حاضر ايران در رتبه بيستم جهان قرار دارد و تنها با اختلاف بسيار اندک 0.11 امتياز از دانمارک فاصله دارد. با اين وضعيت، تيم ملي اکنون از تيمهاي مطرحي نظير کره جنوبي، ترکيه، اتريش، اکوادور و الجزاير بالاتر ايستاده است.

البته حفظ اين جايگاه در آستانه جام جهاني 2026 نيازمند تداوم نتايج مطلوب در اين رقابتها است. اگرچه ايران در حال حاضر از تيمهايي مثل نيجريه و استراليا بالاتر قرار دارد، اما موفقيت اين تيمها و عدم موفقيت توسط شاگردان قلعهنويي قطعا ميتواند رتبه ايران با کاهشي چشمگير روبهرو کند.

 از سوي ديگر، چشمانداز آينده براي تيم ملي بسيار اميدوارکننده است. با توجه به فاصله کمتر از 100 امتياز ايران با کرواسي (رتبه يازدهم جهان)، در صورت کسب نتايج درخشان در رقابتهاي جام جهاني و جام ملتها، ايران ميتواند براي نخستين بار در دو دهه گذشته، به جمع 15 تيم برتر فوتبال جهان راه يابد.

در ردهبندي کلي هم آرژانتين با دو پله صعود، در حال حاضر صدرنشين است، اسپانيا بدون تغيير در رده دوم جاي دارد و فرانسه با دو پله سقوط در مکان سوم ايستاده است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.