اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

مشاور فرمانده کل سپاه:

سران داعش در دفاع مقدس 12روزه وارد کشور شده‌بودند

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: در روز 24 خرداد و يک‌روز پس از شروع دفاع مقدس 12 روزه، جلسه‌اي 12 ساعته در يکي از کشورهاي اروپايي برگزار شد و اين جلسه با هدايت ترامپ و براي طراحي توطئه و کودتاي خونين در روز 24 خرداد صورت گرفته بود.

سران داعش در دفاع مقدس 12روزه وارد کشور شده‌بودند

سردار جباري  در يازدهمين کنفرانس بين المللي حقوق بشر آمريکايي از ديدگاه رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: در جلسه 12 ساعته روز 24 خرداد برنامه ريزي تسخير اماکن حکومتي توسط ترامپ طرح ريزي شده بود

وي افزود: جريانات ضد انقلاب کردي، ضد انقلاب بلوچ، ضد انقلاب ترکي، سلطنت طلب، منافقين و داعش در اين جلسه حضور داشتند و عناصر خود را براي تجزيه و براندازي کشور آماده کرده بودند.

وي در ادامه گفت: اراذل و اوباش جذب شده را به سفر ترکيه و دبي بردند و در گروههايي مباحث سياسي سنگين را به آنها آموزش دادند.

سردار جباري تصريح کرد: هر يک نفر از اراذلي که خارج رفته بود سه دورهي 21 روزه را ديده بود. براي هر نفر 25 هزار دلار خرج کردند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: شهيد فخري زاده توسط اراذل و اوباش داخلي و با هدايت سرويس اطلاعاتي اسرائيل به ترور شد.

مشاور فرمانده کل سپاه تصريح کرد: قبلا براي ترور دانشمندان ما عوامل سرويسهاي اسرائيلي وارد کشور ميشدند. اما برنامهريزي ترورهاي جديد از اراذل و اوباش ايراني استفاده کردند.

سردار جباري در ادامه گفت: در دفاع مقدس 12 روزه دستگاههاي اطلاعاتي ما 123 نفر از سر شبکه سلطنتطلبها را تحت عنوان گارد جاويدان شناسايي و دستگير کردند.

وي افزود: در کشور ما يهودي و مسيحي همدل و همراه با نظام مقدس جمهوري اسلامي بسيار حضور دارند و زندگي ميکنند.

سردار جباري يادآور شد: سرويس اطلاعاتي ما تعدادي از نوکيشان مسيحي که قبلا مسلمان بودند و دشمن جذبشان کرده بود را دستگير کردند.

وي در ادامه تاکيد کرد: چند نفر از سران داعش نيز در روز دوم جنگ 12 روزه وارد کشور شدند.

مشاور فرمانده کل سپاه تصريح کرد: روز 24 خرداد يکروز پس از شروع دفاع مقدس 12 روزه، جلسهاي 12 ساعته در يکي از کشورهاي اروپايي برگزار شد.

وي افزود: اين جلسه با هدايت ترامپ و طراحي توطئه و کودتاي خونين در روز 24 خرداد صورت گرفته بود.

وي در ادامه گفت: همه عناصر ضد انقلاب، سرويسهاي آمريکايي و اسرائيلي و سران ضد انقلاب اعم از تجزيه طلبها، سلطنتطلبها و حتي سران داعش در اين جلسه حضور داشتند.

وي افزود: قرار بود با آغاز حمله اينها از نقاط مختلف و خطوط مرزي وارد کشور ما شوند.

سردار جباري تاکيد کرد: در اين جلسه گفتند کار جمهوري اسلامي تمام است و حتي با بعضي افراد خاص در داخل کشور براي حضور تماس گرفتند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.