رونالدينيو و انتقادش از فوتبال مدرن: «90 دقيقه فوتبال بيش از حد زياد است».
ستاره برزيلي ديدگاه خود را درباره وضعيت فعلي «ورزشِ اول دنيا» بيان کرد. دور از دريبلهاي غيرممکن و آن لبخند هميشگي که او را به يک نماد جهاني تبديل کرد، رونالدينيو اعترافي مطرح کرده که شگفتانگيز است: او ديگر از تماشاي فوتبال لذت نميبرد.
از زماني که کفشها را آويخته، نشستن و ديدن يک بازي کامل برايش طاقتفرسا شده است. او اين موضوع را قبل از ديدار اسطورههاي بارسلونا و رئال مادريد در لسآنجلس بازگو کرد.
رونالدينيو گفت: «من دوست ندارم فوتبال تماشا کنم. فقط ديدن خلاصهها را دوست دارم؛ 90 دقيقه خيلي زياد است. مگر اينکه فينال باشد يا يک درب اگر اينطور نباشد، دوستش ندارم. عصبي ميشوم. آدم شروع ميکند به فکر کردن، چطور ممکن است آن بازيکن چنين پاسي را خراب کند؟ و از همانجا عصباني ميشوم».
قهرمان جام جهاني 2002 با برزيل، حالا از سوي ديگرِ نورافکنها صحبت ميکند. بعد از زندگي کردن فوتبال در بالاترين حدِ فشار، با انتظاراتي که به پوست چسبيده و آدرناليني که ضربان را تنظيم ميکرد، مبل خانه هميشه پناهگاه نيست. جايي که هوادار سرگرمي ميبيند، فوتباليست سابق تصميمها، اشتباهات و ظرافتهايي را تشخيص ميدهد که از چشمش پنهان نميماند. شدتي که پيشتر به جادو تبديل ميشد، حالا به تنش بدل شده است.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.