اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

روحاني آذربايجاني در زندان اعتصاب غذا کرد

حاج طالع باقرزاده، روحاني مبارز آذربايجاني که سال‌هاست در زندان کشور آذربايجان به سر مي‌برد، در اعتراض به سفر نخست‌وزير رژيم صهيونيستي به جمهوري آذربايجان از اول ماه مه دست به اعتصاب غذا زد.

15:13
روحاني آذربايجاني در زندان اعتصاب غذا کرد

وي در بيانيهاي از مردم خواست عليه اين سفر «نابخشودني» اعتراض کنند و الهام علياف را به لغو آن فراخواند.

باقرزاده تأکيد کرده است که نتانياهو، قاتل کودکان و جنايتکاري عليه بشريت است و سکوت در برابر حضور او خيانت به ارزشهاي انساني است.

پس از اين موضعگيري، رئيس زندان با وي ديدار کرده و خواستار پايان اعتصاب شده اما باقرزاده بر ادامه اعتراض پافشاري کرده است.

گزارشها از همراهي شماري از فعالان مسلمان زنداني با حاج طالع در اين اعتصاب خبر ميدهند.

طالع باقرزاده (باقر اف) معروف به حاجي طالع رهبر جنبش اتحاد مسلمانان (MBH) آذربايجان است که پنجم آذر 1394 (26 نوامبر 2015) و روز اربعين، پس از حمله پليس به عزاداران در شهرک نارداران باکو بازداشت و به 20 سال زندان با اعمال شاقه محکوم شد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.