احمد نوراللهي هافبک فصل گذشته الوحده امارات که عملکرد تحسين برانگيز او در ليگ فوتبال اين کشور باعث شده تا مشتريان جدي براي فصل آينده پيدا کند. در بين باشگاههايي که دنبال نورالهي هستند اسم تراکتور تبريز قهرماني فصل گذشته ليگ برتر ايران نيز وجود دارد تا آنها به صف مشتريان هافبک مغضوب امير قلعه نويي اضافه شوند.
با اين حال اين هافبک بازيساز پيشنهاد تراکتور تبريز را رد کرد تا همچنان علاقه خود براي بازي در فوتبال در حاشيه حوزه خليج فارس را نشان دهد.
نورالهي در حالي پيشنهادات داخلي خود را رد کرده است که از سوي امير قلعه نويي در 26 آبان ماه 1402 به دليل سرپيچي از دستور کادرفني براي ماندن در اردو اخراج شد تا ديگر جايي در جمع مليپوشان پيدا نکند. با اين حال نورالهي آمادگي خود را در سطح مطلوب نگه داشت تا همچنان مشتريان داخلي و خارجي داشته باشد.
شايان ذکر است نوراللهي از پرسپوليس هم پيشنهاد قابل توجه مالي دريافت کرده است اما فعلا تمايل به ماندن در خارج از کشور دارد تا بازگشت او به جمع سرخپوشان پايتخت نيز با وجود جدايي قطعي اش از الوحده امارات منتفي باشد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.