اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

درآمد 1000 ميلياردي از غربالگري غيراستاندارد جنين

بعد از ماجراي محدوديت در توليد و توزيع کيت‌هاي غربالگري جنين که با واکنش و تکذيب سخنگوي وزارت بهداشت همراه شد، حالا پدرام پاک آئين در تازه‌ترين اظهار نظر پيرامون غربالگري جنين، مدعي شده که ذي نفعان غربالگري غير استاندارد جنين، سالانه 1000 ميليارد تومان درآمد داشته اند که حالا از ابن درآمد بي نصيب مانده اند.

درآمد 1000 ميلياردي از غربالگري غيراستاندارد جنين

وي ضمن تکذيب تولد نوزادان داراي ناهنجاري بعد از اجراي قانون حمايت از خانواده و جواني جمعيت، گفت: سامانههاي الکترونيک وزارت بهداشت، هيچ گونه افزايش در تولد نوزادان داراي ناهنجاري را از زمان اجراي قانون حمايت از خانواده و جواني جمعيت به اين سو نشان نميدهند.

پاک آئين افزود: ذي نفعان غربالگري غير استاندارد جنين، سالانه بيش از 1,000 ميليارد تومان درآمد از اين محل کسب ميکردند که با اجراي قانون حمايت از خانواده و استانداردسازي غربالگري جنين، اين سود را از دست رفته ميبينند.

پيش از اين نيز، سخنگوي وزارت بهداشت با اشاره به اين مطلب که از نظر وزارت بهداشت غربالگري جنين با رعايت استانداردها ممنوع نيست، گفته بود؛ در حال حاضر کيتهاي تشخيصي غربالگري با دقت کافي در اختيار مردم قرار ميگيرد و کماکان براي کمک به سلامت مادر و جنين، از توزيع کيتهاي غير استاندارد و غير دقيق جلوگيري ميشود.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.