اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

عضو مجلس خبرگان:

توسعه بخش کشاورزي با علم و دانش ميسر است

عضو مجلس خبرگان رهبري و امام جمعه مراغه با اشاره به نقش برجسته و مهم بهره مندي از يافته هاي جديد علمي در بخش کشاورزي، گفت: توسعه پايدار و متوازن اين بخش تنها با استفاده از علم و دانش و روش هاي جديد به خصوص در زمينه آبياري ميسر است.

توسعه بخش کشاورزي با علم و دانش ميسر است

حجت السلام والمسلمين جواد حاجي زاده در مراسم بهره برداري از طرح آبياري تحت فشار يکي از باغات روستاي آغاجري بخش سراجوي شهرستان مراغه، يادآور شد: بايد توجه داشت که هرگونه پيشرفت در بخش کشاورزي با توجه به چالش هاي مربوط به تامين آب باغات و اراضي، جز با بهره گيري از شيوه هاي نوين آيباري و تشويق و ترغيب بهره برداران به اين موضوع مهم، اتفاق نخواهد افتاد.

وي با قدرداني از تلاش و اهتمام جدي باغدار روستاي آغاجري که با هزينه هاي شخصي اقدام به اجراي طرح نوين آبياري با صرفه جوئي بيش از 90 درصدي در مصرف آب کرده است، افزود: اين شيوه هاي نوين بايد در سطح روستاها و باغات مختلف شهرستان مراغه که جزو مهمترين نقاط آذربايجان شرقي و حتي کشور در اين حوزه است، ترويج و گسترش يابد.

حاجي زاده، تاکيد و اصرار دين اسلام و به خصوص مذهب شيعه به مساله صرفه جوئي را مورد اشاره قرار داد و با بيان اينکه اين دعوت در همه شئون زندگي فردي و اجتماعي افراد مدخليت دارد، ادامه داد: متاسفانه در کشور ما به اين موضوع مهم و تصريح شده در اسلام توجه نمي شود و اسراف و تبذير به حد وفور در جامعه وجود دارد.

وي يادآور شد: با توجه به مشکلات کم آبي و وقوع خشکسالي هاي متعدد و ممتد در سال هاي اخير، بايد در حوزه کشاورزي نسبت به صرفه جوئي در مصرف آب به خصوص آب هاي زيرزميني که براي آيندگان از اهميت خاصي برخوردار است، توجه و اهتمام بيشتري اعمال شود، چون هر گونه زياده روي در مصرف آب نه تنها براي آينده کشور، که براي بخش کشاورزي و ميزان توليدات نيز اثر گذار است.

حاجي زاده يکي از مزيت هاي بسيار مهم استفاده از شيوه هاي نوين در بخش کشاورزي را صرفه جوئي در مصرف آب عنوان و اضافه کرد: بهره گيري از علم و فن به روز مي تواند در کميت و کيفيت محصولات توليدي در اين بخش نيز بسيار اثر گذار باشد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.