مديرعامل شرکت توانير گفت: مشترکان خانگي بسيار پرمصرف که ميزان مصرف آنها بيش از 2.5 برابر الگو است حتما مديريت مصرف را رعايت کنند، چرا که در صورت رعايت نکردن، ناگزير به قطع برق آنها هستيم.
«مصطفي رجبي مشهدي» با بيان اينکه پيشبيني شده است طي دو هفته گرم پيشرو حد نصابهاي جديدي در مصرف برق ثبت شود، گفت: به ازاي هر يک درجه افزايش دما 1800 مگاوات به ميزان مصرف برق کشور افزوده ميشود که اميدواريم با تأمين برق پايدار و همکاري هموطنان اين روزها را پشت سر بگذاريم.
وي افزود: اين سامانه يا جبهه گرم تنها ايران را درگير نميکند، بلکه کشورهاي حاشيه خليج فارس تحت تأثير اين موج گرما قرار گرفتهاند و مشکلاتي در شبکه توزيع برق آنها ديده شده است. حتي کشور کويت جدول خاموشي منتشر کرده، اما تا اين لحظه شبکه برق کشور پايدار بوده و موفق به تأمين برق مشترکان شده است.
سخنگوي صنعت برق گفت: حتي اگر برق به ميزان کافي هم وجود داشته باشد، احتمال بروز فشار بيش از حد بر شبکههاي توزيع و عدم امکان تأمين برق وجود دارد. در نتيجه نياز است تا هموطنان مشارکت خود را در مصرف بهينه برق افزايش دهند.
رجبي مشهدي تصريح کرد: در طول اين دو هفته، ابتدا مشترکان بزرگ صنعتي، عمده مشترکان کشاورزي، ساير مشترکان اداري و بخش عمومي کشور بايد برنامههاي مديريت مصرف را به طور کامل و دقيق رعايت کنند تا اين دوره را پشت سر بگذاريم.
مديرعامل شرکت توانير گفت: مشترکان خانگي بسيار پرمصرف و بد مصرف که ميزان مصرف آنها بيش از 2.5 برابر الگو است حتما مديريت مصرف را رعايت کنند، چرا که در صورت رعايت نکردن، شرکت توانير ناگزير به قطع برق آنها ميشود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.