اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

انتقال زندان تبريز در کمتر از يک سال آينده

سفر سه روزه « حيدر آسيابي » رئيس سازمان زندان‌ها به آذربايجان شرقي با دستاوردهاي مهمي همچون شتاب‌بخشي به پروژه انتقال زندان تبريز با اتکا به ظرفيت مولدسازي، افتتاح چندين طرح عمراني و آموزشي و آزادي 313 زنداني واجد شرايط همراه شد.

انتقال زندان تبريز در کمتر از يک سال آينده

موضوع انتقال زندان تبريز به خارج از محدوده شهري که از مطالبات ديرينه شهروندان و مسئولان استان است، يکي از محورهاي اصلي ديدارهاي رئيس سازمان زندان‌ها با نماينده ولي‌فقيه در استان و استاندار آذربايجان شرقي بود.

بهرام سرمست، استاندار آذربايجان شرقي در ديدار با رئيس سازمان زندان‌ها، انتقال زندان تبريز را از اولويت‌هاي مديريت استان خواند و اعلام کرد که با استفاده از ظرفيت مولدسازي و به‌کارگيري معاونت عمراني استانداري، تأمين منابع مالي اين پروژه با سرعت بيشتري پيگيري مي‌شود.

در همين راستا، حيدر آسيابي با اشاره به آغاز اين پروژه از سال 1391، پيشرفت 50 درصدي فاز نخست آن را مطلوب‌تر از پروژه‌هاي مشابه در ساير کلان‌شهرها دانست و اعلام کرد: با بهره‌برداري از فاز نخست که با اتکا به ظرفيت مولدسازي در کمتر از يک سال آينده محقق خواهد شد، امکان خروج زندان قديمي از بافت مسکوني شهر فراهم مي‌شود.

وي همچنين از تداوم پيگيري پروژه‌هاي ندامتگاهي در شهرهاي مراغه و ميانه خبر داد.

رئيس سازمان زندان‌ها در جريان بازديد از زندان مرکزي تبريز، ضمن سرکشي از بخش‌هاي گوناگون و کارگاه‌هاي اشتغال و حرفه‌آموزي نظير فرش‌بافي، مجموعه‌اي از طرح‌هاي عمراني و آموزشي را افتتاح کرد. ساختمان اداري زندان، مرکز ثابت آموزش فني و حرفه‌اي، ساختمان مددکاري، کارگاه توليد کفش و مدرسه کسب‌وکار و کارآفريني از جمله بخش‌هايي بود که به بهره‌برداري رسيد.

يکي از بخش‌هاي احساسي و اميدبخش سفر رئيس سازمان زندان‌ها به آذربايجان شرقي، برگزاري آيين آزادي زندانيان بود. در اين سفر با تأمين اعتباري بالغ بر 11 ميليارد تومان، 70 زنداني جرايم غيرعمد (شامل 35 نفر از زندان مرکزي تبريز و 35 نفر از ساير ندامتگاه‌ها) آزاد شدند. علاوه بر اين، به مناسبت اين سفر استاني، 243 زنداني ديگر نيز با بهره‌مندي از ارفاقات قانوني به آغوش خانواده‌هاي خود بازگشتند.

 

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.