مربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: تيم هايي که در تورنمنت کافا شرکت کرده اند در حد ايران نيستند و اين مسابقات نميتواند کمک خوبي به ما کند.
رحمان رضايي در حاشيه مراسم قرعه کشي مسابقات ليگ برتر فوتبال در فصل بيست و پنجم اظهار داشت: براي رشد فوتبال ايران، اين ليگ ميتواند اهميت بسيار بالايي داشته باشد. کيفيت اين ليگ، نظم در برگزاري بازيها در طول فصل و تمام شرايطي که براي اجراي يک ليگ استاندارد لازم است، نقش کليدي در توسعه فوتبال ايفا ميکند.
او افزود: نحوه استفاده از بازيکنان نيز اهميت زيادي دارد. بازيکناني که بتوانند در پستهاي تخصصي خود عملکرد خوبي داشته باشند، بايد توسط مربيان هدايت شوند تا در مسير آمادهسازي براي تيم ملي قرار بگيرند. مربيان بايد کمک کنند تا بازيکناني که واقعاً توانايي و شايستگي دارند، به تيم ملي دعوت شوند. هدف اين است که در پستهاي مورد نياز، بازيکنان آماده و باکيفيت در اختيار داشته باشيم.
لزوم ارتقا سطح رقابتهاي بينالمللي براي تيم ملي
رحمان رضايي در ادامه صحبتهايش به مسابقات بينالمللي نظير «کافا» اشاره کرد و گفت: در حال حاضر جزئيات کامل مشخص نيست که تيم ملي در اين رقابتها شرکت خواهد کرد يا خير، اما به نظر من برگزارکنندگان چنين تورنمنتهايي بايد شرايط بهتري را در نظر بگيرند. با توجه به اينکه جام جهاني پيشرو داريم، تيمهايي که در اين رقابتها شرکت ميکنند بايد در سطح بالاتري قرار داشته باشند.
وي اضافه کرد: بايد با تيمهاي قدرتمند آسيايي و يا تيمهايي همسطح خودمان بازي کنيم نه تيمهايي که کيفيت قابل قبولي ندارند، نه در جام جهاني حضور دارند و نه جزو تيمهاي برتر آسيا محسوب ميشوند. اين موضوع ميتواند براي سالهاي آينده مورد بازنگري قرار بگيرد. امسال که گذشته، ولي از سالهاي آينده بايد با کيفيت بسيار بالاتري برگزار شود تا براي تيمهايي نظير ايران، که در جام جهاني حضور دارند، مفيد واقع شود.
رضايي درباره بازيهاي دوستانه تيم ملي نيز ابراز نگراني کرد و گفت: اگر قرار باشد بازيهاي بيکيفيت برگزار شود و تيمهاي ضعيف در اين ديدارها حضور داشته باشند، قطعاً کارايي لازم را براي تيمهاي حاضر در جام جهاني نخواهد داشت. نبايد شرايط به گونهاي باشد که تيم ملي ايران مجبور شود دوباره مقابل تيمهايي مثل ازبکستان بازي کند. اين بازيها نميتوانند به تيم ملي کمک کنند.
او درباره وضعيت بازيکنان داخلي و لژيونرها تصريح کرد: مقايسه دعوت کردن بازيکنان در زمان کارلوس کي روش با اکنون که هدايت تيم بر عهده امير قلعه نويي است زياد جالب نيست و هر سرمربي تفکرات خاص خودش را دارد.
رضايي در ادامه خاطرنشان کرد: بازيهاي تدارکاتي بايد در سطح بالا و بسيار مؤثر برگزار شوند. بايد با تيمهايي روبهرو شويم که بتوانند تيم ملي ايران را بهخوبي محک بزنند. نگاهي بيندازيد به بازيهاي دوستانه در اروپا، حتي در سطح باشگاهي، تيمهاي بزرگ با يکديگر رقابت ميکنند؛ مثلاً ديروز ليورپول مقابل ميلان قرار گرفت. اين نشان ميدهد که تيمها براي سنجش سطح واقعي خود، بايد مقابل رقباي قدرتمند قرار بگيرند.
مربي تيم ملي در پايان تصريح کرد: در سطح ملي هم بايد همين نگاه وجود داشته باشد. ما بايد با تيمهايي بازي کنيم که سطح بازي و بازيکنان خود را در مقايسه با آنها بسنجيم. بهترين تيمهاي دنيا نيز همين مسير را ميروند و اين کار قطعاً انجام خواهد شد. البته اين بايد به نحوي صورت گيرد که بازيکنان از لحاظ بدني و ذهني، خسته و فرسوده به جام جهاني نرسند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.