اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

امضاي منشور همکاري راهبردي جمهوري آذربايجان با آمريکا

رئيس‌جمهور آذربايجان در جريان ديدار با معاون رئيس‌جمهور آمريکا گفت که روابط باکو و واشنگتن وارد «مرحله کاملا جديدي» مي‌شود.

امضاي منشور همکاري راهبردي جمهوري آذربايجان با آمريکا

«الهام علياف» رئيسجمهور جمهوري آذربايجان در حضور «جيدي ونس» معاون رئيسجمهور آمريکا که در جريان يک سفر کاري به باکو سفر کرده است، گفت: «امروز روابط ميان ايالات متحده و آذربايجان وارد مرحله کاملا جديدي ميشود.»

طبق گزارش رسانههاي آذربايجاني، رئيسجمهور اين کشور در ادامه تاکيد کرد: «در منشوري که با مهمان عزيز خود امضا کرديم، جهات مختلفي از همکاري ما وجود دارد. ما به همکاري نزديک در مورد مسائل مربوط به امنيت و عمليات ضد تروريستي ادامه خواهيم داد.»

علياف و ونس منشور همکاري راهبردي واشنگتن-باکو را امضا کردند.

الهام علياف با اشاره به مسائل مربوط به امنيت انرژي اظهار کرد: «ما به همکاري در مورد مسائل مربوط به امنيت انرژي ادامه خواهيم داد. آذربايجان امروز با منابع گاز طبيعي خود، امنيت انرژي را براي 16 کشور فراهم ميکند و 11 کشور از اين تعداد، اعضاي ناتو و متحدان ايالات متحده هستند.»

رئيسجمهور آذربايجان همچنين يادآوري کرد که شش ماه پيش، «ديدار تاريخي» در واشنگتن با «دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا و امضاي سندي براي ايجاد گروه کاري جهت تدوين منشور مشارکت راهبردي، فرصتهاي جديدي را براي همکاريهاي دوجانبه ايجاد کرد.

علياف تاکيد کرد: «براي ما افتخار بزرگي است که شريک راهبردي قدرتمندترين کشور جهان، ايالات متحده آمريکا باشيم.»

او با بيان اينکه يکي از نتايج مهم تلاشهاي دولت ترامپ-ونس در قفقاز جنوبي، پروژه TRIPP (مسير ترامپ براي صلح و رفاه بينالمللي) است، گفت: «ما نه تنها تمام محدوديتهاي ترانزيت کالا از طريق آذربايجان به ارمنستان را لغو کرديم، بلکه خودمان شروع به عرضه فرآوردههاي نفتي به ارمنستان و بدين ترتيب تجارت و همکاري را آغاز کرديم.»

الهام علياف در پايان افزود: «يکي از نتايج مهم و تلاشهاي دولت ترامپ-ونس در منطقه ما، اجراي مسير ترامپ براي صلح و رفاه بينالمللي است.»

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.