اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

افشاگري نوه ملکه از حقايق تکان دهنده خاندان سلطنتي بريتانيا

از ماجراي تعرض جنسي تا کشتن افغان‌ها

به تازگي انتشار کتاب افشاگرانه هري، شاهزاده بريتانيايي که نوه ملکه اليزابت دوم و پسر چارلز سوم پادشاه کنوني بريتانيا محسوب مي شود، جنجال هاي زيادي را عليه خانواده سلطنتي اين کشور برانگيخته است.

افشاگري نوه ملکه از حقايق تکان دهنده خاندان سلطنتي بريتانيا

هري در کتاب زندگينامه خود که رکوردهاي فروش قابل توجهي را نه فقط در بريتانيا بلکه در کشورهاي اقصي نقاط جهان ثبت کرده، به گفتنِ حقايقي مي پردازد که تا حد زيادي در نقطه مقابلِ تصويرسازيهاي زيبايي هستند که جريان هاي سياسي و رسانه اي همراه با تشکيلات سلطنتي بريتانيا سعي دارند از دربار و خانواده سلطنتي اين کشور به افکار عمومي ارائه کنند. در اين راستا، هري در کتاب زندگي نامه اش با عنوان Spare(يدکي/ جنس زاپاس)، خاطرات و حقايقي را از دوران کودکاني خود تا بزرگسالي اش براي افکار عمومي روايت مي کند.

مثلا او مي گويد که از همان سال هاي کودکي، نوعي رقابت ميان وي و برادر بزرگترش ويليام که اکنون وليعهد انگلستان است، وجود داشته است. هري حتي در جايي ويليام، برادرش را «دشمن اصلي» خطاب مي کند. البته که اسم کتاب هري با نام يدکي يا جنس زاپاس نيز از همين مساله گرفته شده و به اين نکته تاکيد دارد که او همواره در قياس با برادرش براي خانواده سلطنتي انگليس ارزش ثانويه داشته است.

هري همچنين به گذراندن دوره اي از نوجواني خود در استراليا که مجبور بوده در مزرعه اي به اخته کردن گاوها بپردازد هم اشاره کرده است. اقدامي که موجب شده تا او مشکل معده و گوارشي پيدا کند.

در عين حال، او از تعرض جنسي به خود از سوي يک مدلِ مطرح در سن 17 سالگي نيز پرده برمي دارد و تاکيد مي کند که اين موضوع افسردگي شديدي را در وي ايجاد کرده به نحوي که موجب شده تا به اعتياد شديد به مواد مخدر پناه ببرد. جالب اينکه هري اعتراف مي کند که مواد مخدر مورد نياز خود را در کاخ هاي سلطنتي انگلستان نيز حمل مي کرده است.

هري در ادامه به حضور خود در ميدان جنگ افغانستان هم اشاره مي کند و با خونسري مي گويد که در مقام خلبان بالگرد آپاچي، 25 افغانستاني را کشته است. اقدامي که وي هيچ احساس خاصي در مورد آن ندارد و صرفا افراد مذکور را مهره هاي شطرنجي مي ديده که بايستي حذف مي شدند. البته که اين موضعگيري هري موجب شده انتقادهاي گسترده اي نيز عليه وي مطرح شود.

هري يکي از اشتباهات بزرگ زندگي خود را اين مي داند که در جريان برگزاري يک جشن اقدام به استفاده از نمادها و لباسِ نازي هاي آلماني کرده است. حرکتي که به گفته وي با پيشنهاد همسر برادرش يعني کيت ميدلتون انجام شده اما بعدها که تصاوير آن به بيرون درز کرده، به يک رسوايي بزرگ تبديل شده است.

هري در بخش هاي مختلف کتاب خود، از برخي روابط غيراخلاقي اش نيز پرده مي دارد و در اين رابطه موضعي صريح و شفاف را اتخاذ مي کند.

او در قسمتي از کتابش با اشاره به مصائب ازدواجش با همسر کنوني خود يعني مگان مارکل، تبعه دورگه آمريکايي، به طور خاص به اين نکته مي پردازد که برادر بزرگترش يعني ويليام، به قدري در مخالفت با اين ازدواج پيش رفته که يقه هري را گرفته و او را محکم به زمين کوبيده است. موضوعي که حتي بُهت خودِ هري را به همراه داشته است. با اين حال، همسر ويليام نيز به قدري با اين ازدواج مخالفت داشته که در روز عروسي هري و مگان مارکل، آنگونه که هري مي گويد، اشک هر دو را درآورده است. مخالفت هايي که عمدتا مبتني بر مسائل نژادپرستانه بوده اند. هري به صراحت معتقد است که خانواده سلطنتي برتيانيا عليه او و همسرش همدست شده بودند و هر کاري که مي توانستند جهت تحميل رنج به آن ها انجام دادند.

بدتر از همه اينکه هري مي گويد که خانواده سلطنتي انگلستان پس از ازدواج هري و مگان مارکل به شدت نگران رنگِ پوست بچه اي بوده اند که از اين ازدواج متولد خواهد شد. موضوعي که اوج سياست ها و تعلقات نژادپرستانه را در ميان اعضاي خاندان سلطنتي انگلستان نشان مي دهد.

هري البته که تاکيد دارد که بارها و بارها در کنار برادرش ويليام از پدرشان چارلز سوم درخواست کرده اند تا با همسر کنوني خود کاميلا ازدواج نکند. از نگاهِ اين دو برادر، کاميلا يک فرد فرصت طلب و منفي بوده که پس از مدت ها رابطه پنهاني با چارلز سوم، در نهايت او را در مسير ازدواج با خود قرار داده است. فردي که ارتباطات نزديکي نيز با رسانه هاي بريتانيايي دارد و از اين طريق اهداف و منافع خود را به پيش مي برد.

هري حتي تاکيد مي کند که کاميلا بارها مکالمات خصوصي ملکه انگليس را به صورت ضبط شده در اختيار رسانههاي بريتانيايي قرار داده است. هري به اين نکته قويا اشاره مي کند که خانواده سلطنتي بريتانيا با استفاده از رسانه ها هر اقدامي انجام مي دهند تا تصويري زيبا را از خود به همگام نشان دهند. در اين راستا، آن ها عملا در اين رابطه با شيطان همدست شده اند. البته که اين ها تنها بخش هايي از اعترافات و موضوعاتي هستند که هري به عنوان يک عضو خانواده سلطنتي بريتانيا در مورد اين خانواده مطرح کرده است و ترديدي نيست که در روزهاي آينده بايستي منتظر شنيدنِ ابعاد گسترده تري از افشاگري هاي هري در کتاب Spare در مورد دستگاه سلطنت اين کشور باشيم.

موضوعي که بدون ترديد تبعات و پيامدهاي زيادي را براي دستگاه سلطنت بريتانيا به همراه خواهد داشت و حتي از همين حالا بسياري از جريان هاي سياسي و رسانه اي وابسته به دربار بريتانيا را واداشته تا با شتاب فراوان، فکري به حالِ رسوايي هاي جديد ايجاد شده براي دستگاه سلطنت اين کشور بکنند. در واقع، آن ها اکنون ماموريت سختِ تطهير خانواده سلطنتي انگلستان را برعهده دارند تا از اين طريق، تا جاي ممکن آسيب کمتري به دستگاه سلطنت اين کشور وارد شود.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.