اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

احتمال تعويق يک‌ساله جام ملت‌هاي آسيا

جنگ، ميزباني عربستان در جام ملت هاي آسيا را به خطر انداخت.

احتمال تعويق يک‌ساله جام ملت‌هاي آسيا

نوزدهمين دوره جام ملت‌هاي آسيا قرار است با حضور 24 تيم و طي روز‌هاي 17 دي تا 16 بهمن ماه سال جاري به ميزباني عربستان سعودي برگزار خواهد شد.

حالا سايت عربستاني سعودي اسپورت در تازه‌ترين ادعا خود، از احتمال تعويق يک‌ساله جام ملت‌هاي آسيا 2027 به دليل تداوم ناامني‌ها در عربستان خبر داد. بر اساس اين گزارش، در صورت ادامه درگيري‌ها و برطرف نشدن نگراني‌هاي امنيتي، برگزاري اين رقابت‌ها ممکن است از سال 2027 به سال 2028 موکول شود.

کشور‌هاي مختلفي از جمله ايران، کره‌جنوبي، ژاپن، استراليا و ازبکستان هفته گذشته با ارسال نامه‌هايي به کنفدراسيون فوتبال آسيا نگراني خود را نسبت به شرايط امنيتي ميزبان جام ملت‌هاي آسيا 2027 اعلام کردند.

سايت سعودي اسپورت تاکيد کرده که تعويق يک‌ساله مسابقات، در شرايط فعلي يکي از سناريو‌هاي محتمل به شمار مي‌رود؛ با اين حال کنفدراسيون فوتبال آسيا تاکنون موضع رسمي خود را درباره احتمال تغيير زمان برگزاري اين رقابت‌ها اعلام نکرده است.

داتو ويندزور جان، دبيرکل کنفدراسيون فوتبال، در آخرين اظهارنظر خود در واکنش به اين موضوع عنوان کرد: کنفدراسيون فوتبال آسيا همه چيز را تحت نظر دارد و اين موضوع را بررسي خواهد کرد.

نشريه گاردين نيز در واکنش به شرايط موجود در خاورميانه و درگيري عربستان و يمن در خبري مدعي شده که مسئولين کنفدراسيون آسيا در تلاش هستند چنانچه سعودي‌ها نتوانستند با برقراري امنيت ميزبان جام ملت‌ها باشند؛ اين رقابت‌ها به ميزباني استراليا برگزار شود.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.