مدير مراکز نوآوري بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي با اشاره به تجارب بازديدهاي خود از پارکهاي علم و فناوري هاي سراسر کشور، آذربايجان شرقي را پيشرو در فناوري کشور عنوان کرد و افزود: اين استان مجموعهاي از ظرفيتهاي فناوري، پژوهشي و نوآوري دارد ولي متاسفانه به دليل اينکه اين ظرفيتها وارد خدمات اجتماعي و عمومي نشده است، مردم توجهي به اين دستاوردها ندارند.
43 دقیقه قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجانمديرعامل جمعيت هلالاحمر آذربايجان شرقي، با تاکيد اينکه خيرين و گروه هاي اجتماعي به هلالاحمر باور دارند، از کلنگزني 9 پايگاه امداد و نجات جديد و يک ساختمان اداري در استان خبر داد که با مشارکت خيرين و استفاده از ظرفيت مسئوليتهاي اجتماعي شرکتها احداث خواهند شد.
53 دقیقه قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجانرئيس سازمان جهاد کشاورزي استان با اشاره به وجود 430 هزار هکتار مزارع گندم ديم در استان، گفت: به علت کاهش بارندگي و تنش سرمايي حدود 35 هزار هکتار به طور کامل از بين رفته و افزون بر 60 هزار هکتار هم خسارت متوسط ديده است.
55 دقیقه قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجانمعاون سياسي و اجتماعي استاندار آذربايجان شرقي گفت: برخلاف تعارفات رايج اگر از مردم بپرسيم سمبل و مظهر شرافت و نان حلال کيست؟ بخش زيادي از مردم به شغل کارگري راي ميدهند که اين نظر مردم دو نکته را متبادر ميکند؛ اول اينکه شغل کارگري قابل افتخار است و دوم اينکه کار کارگري سخت و طاقتفرسا است.
2 روز قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان0 مقاله ذخیره شده