معماي الپاليتو؛ نفت ايران به ونزوئلا مي رسد؟

ابتداي دولت سيزدهم بود که در حاشيه نشست پيمان شانگهاي، قراردادي مبني بر بازسازي دو پالايشگاه فرا سرزميني در ازبکستان منعقد شد. اين به معناي ساخت پالايشگاه در ازبکستان است تا شايد راه‌گشاي تحريم‌ها باشد و از اين طريق بتوانيم فرآورده‌هاي نفتي خود را بدون سد راهي به کشورهاي ديگر صادر کنيم.

23 ساعت قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان

شيب صعودي قيمت حبوبات و انکار مسئولان!

در روزهايي که بازار مواد غذايي يکي پس از ديگري با افزايش قيمت و کمبود کالا روبروست، حالا حبوبات نيز به جمع محصولات مشکل‌دار پيوسته‌اند. طي هفته‌هاي اخير، قيمت حبوبات به ويژه لوبيا چيتي به شکل غيرمنتظره‌اي افزايش يافته و در مواردي، حتي خبرهايي از احتکار اين محصولات به گوش مي‌رسد. گفته‌هاي فعالان بازار نشان مي‌دهد که نظارتي بر قيمت‌گذاري‌ها وجود ندارد و اين بازار به حال خود رها شده است.

23 ساعت قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان

آلرژي بهاري؛ علائم و روش‌هاي درمان

فوق تخصص آلرژي و ايمونولوژي باليني گفت: بيماري‌هاي آلرژيک، ريشه در ژنتيک دارند و ژن‌هاي معيوب عامل و زمينه‌ساز آلرژي هستند، اما علائم آن‌ها از بدو تولد ظاهر نمي‌شود.

23 ساعت قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان

مسير انتقال پول‌هاي کثيف مسدود مي‌شود

رئيس مرکز اطلاعات مالي و مبارزه با پولشويي وزارت اقتصاد با تاکيد بر عزم جدي قوه‌قضاييه و دولت براي برخورد ريشه‌اي با مفاسد اقتصادي به‌خصوص پولشويي، گفت: توسعه همکاري‌ها با دستگاه قضايي موجب توفيق دولت براي مبارزه با پولشويي و تحقق اهداف عالي هر 2 قوه مي‌شود.

23 ساعت قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان

0 مقاله ذخیره شده