اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

مراغه به قطب درمان جنوب آذربايجان شرقي تبديل مي‌شود

معاون استاندار آذربايجان‌شرقي و فرماندار شهرستان ويژه مراغه گفت: اين شهرستان در آينده نه چندان دور و با تکميل طرح‌هاي نيمه‌تمام به قطب درمان جنوب آذربايجان‌شرقي و جنوب آذربايجان‌غربي تبديل مي‌شود.

مراغه به قطب درمان جنوب آذربايجان شرقي تبديل مي‌شود

داود اسديان در آيين تکريم و معارفه رييس دانشکده علوم پزشکي مراغه با بيان اينکه تسريع اين روند به همت و همافزايي نياز دارد، افزود: تبديل مراغه به قطب درمان منطقه علاوه بر تکميل و اجراي طرحهاي درماني به حضور پزشکان متخصص نياز دارد و ارتقاي دانشکده علوم پزشکي به دانشگاه و ايجاد رشته پزشکي نيز زمينه را براي حضور اين پزشکان فراهم خواهد کرد.

وي با بيان اينکه ارتقاي دانشکده علوم پزشکي به دانشگاه در سفر اخير وزير بهداشت و همچنين رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز به مراغه به عنوان يک مطالبه مطرح و قول مساعد از سوي آنان داده شد، بيان کرد: جايگاه تاريخي مراغه نيز ارتقاي دانشکده علوم پزشکي به دانشگاه را ايجاب ميکند.

وي با بيان اينکه اعتبار مناسبي براي تکميل فاز دوم بيمارستان سينا در سفر اخير رئيسجمهور به آذربايجانشرقي اختصاص يافت، بيان کرد: اجراي بيمارستان 500 تختخوابي، تکميل بيمارستان خواجهنصير و مرکز تشخيص و درمان سرطان از جمله الزامات تبديل مراغه به قطب درمان منطقه است.

وي همچنين با بيان اينکه مسئولان بايد در پيشگاه ملت و خدا پاسخگو باشند، براي دکتر «اله وردي ارجمندي» سرپرست جديد دانشکده علوم پزشکي مراغه آرزوي موفقيت کرد و افزود: بايد از همه ظرفيتها براي تبديل مراغه به قطب درمان منطقه استفاده شود و ساير مسئولان اجرايي شهرستان نيز در اين مسير مشارکت خواهند کرد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکي مراغه نيز در اين آيين خدمت براي اين ملت و نظام مقدس جمهوري اسلامي را عبادت خواند و افزود: مراغه بايد جايگاه تاريخي خود به ويژه در عرصه علمي را بازيابد و اميدواريم علاوه بر کارکنان و مديران دانشکده، بقيه مسئولان محلي نيز براي تحقق اين امر همکاري کنند.

ارجمندي با ابراز اميدواري نسبت به تکميل طرحهاي نيمهتمام درماني در سريعترين زمان ممکن، بيان کرد: مراکز درماني نيمهتمام شهرستان مکمل هم به شمار ميروند و با تکميل آنها نه تنها زمينه براي حضور پزشکان متخصص فراهم خواهد شد، بلکه جذب هيئت علمي و ارتقاي دانشده به دانشگاه نيز تسهيل ميشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي تبريز نيز در اين آيين با اشاره به حديثي از پيامبر اکرم (ص) در مورد اجر اخروي پرستاري از بيمار، بيان کرد: اگر خدمترساني به مردم خالصانه و با هدف قرب الهي باشد، با هيچ خدمت ديگري قابل مقايسه نيست.

دکتر «جواد احمديان هريس» همچنين شان و جايگاه تاريخي مراغه را بهرهمندي از دانشگاه علوم پزشکي به جاي دانشکده خواند و بيان کرد: با قول مساعد وزير بهداشت و رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز، دانشکده علوم پزشکي مراغه به زودي شاهد پذيرش دانشجو در رشته پزشکي و ارتقا به دانشگاه خواهد بود.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.