اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

سردار شهيد غيب پرور؛ فرمانده اي از نسل ايثار، بصيرت و مجاهدت

سردار سرتيپ پاسدار حاج غلامحسين غيب پرور جانشين فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزي امنيتي امام علي (ع)، فرمانده سابق بسيج مستضعفين، فرمانده اسبق سپاه فجر فارس و از فرماندهان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، به دليل عوارض شيميايي دوران 8 سال جنگ تحميلي به شهادت رسيد.

سردار شهيد غيب پرور؛ فرمانده اي از نسل ايثار، بصيرت و مجاهدت

اين سردار رشيد اسلام در طول خدمت خود در نقاط مختلف کشور و به ويژه استان فارس خدمات ارزندهاي را در مناطق محروم اين استان به يادگار گذاشت و همواره در اجراي برنامههاي بزرگ مردمي از جمله کنگره بزرگ سرداران شهداي استان فارس و نهادينه شدن آن در کشور، برگزاري همايش عظيم بسيجيان با حضور رهبر معظم انقلاب در ورزشگاه آزادي پيشقدم بود.

اين شهيد همچنين در عرصه سازندگي خدمات ماندگاري از خود به يادگار گذاشت و خدمات ايشان در مناطقي از جمله جزيره هنگام نيز زبانزد خاص و عام است و مردم اين منطقه خدمات ايشان را فراموش نميکنند.

سردار غلامحسين غيب پرور متولد سال 1341 در شيراز است. وي در دوران دانش آموزي که همزمان شده بود با مبارزات مردم ايران عليه رژيم شاهنشاهي، همراه با همکلاسيهاي خود ضمن فراگيري تعليم، تربيت را نه از مدرسه بلکه با فعاليتهاي انقلابي، تربيت ديني و مبارزاتي آموخت تا جايي که وي در خاطراتش از آن زمان گفته است: در سال 56 به همراه 13 نفر ديگر از مدرسه اخراج شديم. اما اين اخراج بواسطه تنبلي نبود بلکه نوشتن شعار و توزيع آن در مدرسه علت اين اخراج بود.

اين فرمانده رشيد سپاه پاسداران، در دوران دفاع مقدس به عضويت در لشکر 19 فجر شيراز درآمد و مسئول آموزش عقيدتي سياسي لشکر 19 فجر شد.

غيب پرور در سالهاي دفاع مقدس، به عنوان جانشين تيپ حضرت احمد بن موسي (ع) و مسئوليت محور مهندسي لشکر 19 فجر را برعهده داشت.

فرمانده سابق سپاه فجر بعد از دوران دفاع مقدس به عنوان مسئول آموزش نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي معرفي شد و تا سال 85 فرمانده لشکر 25 کربلا در مازندران بود.

پس از سال 85 به مدت 2 سال فرماندهي لشکر 19 فجر در فارس را برعهده گرفت و با ادغام نيروي مقاومت و زميني به فرماندهي سپاه فجر استان فارس منصوب شد.

اين يادگار دوران دفاع مقدس در آذرماه سال 94 و پس از شهادت سردار حسين همداني فرمانده وقت قرارگاه امام حسين (ع) در حلب سوريه، جايگزين اين شهيد شد. اين قرارگاه مسئوليت سازماندهي گردانهاي امام حسين (ع) را برعهده دارد.

سردار سرتيپ غيب پرور طي حکمي در آذرماه سال 1395 توسط رهبر معظم انقلاب به عنوان رئيس سازمان بسيج و جانشين فرمانده کل سپاه در امور بسيج منصوب شد.

پس از پايان مسئوليتشان در سازمان بسيج تا به امروز به عنوان جانشين فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزي امنيتي امام علي (ع) مشغول خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بود.

بصيرت، اشراف سياسي و تعهد عميق سردار شهيد غيب پرور را برجسته کرده بود

سردار سعيد کوشکي جهرمي در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينکه خستگيناپذيري، بصيرت، اشراف سياسي و تعهد عميق، سردار شهيد غيب پرور را برجسته کرده بود، گفت: اين شهيد بزرگوار فردي بود که در تمامي ميدانهاي دفاع از انقلاب اسلامي، چه در جنگ نرم، چه در امنيتي و چه در جنگ سخت، حضور فعال داشت و همواره در کنار ديگر رزمندگان و فرماندهان، نقش مؤثري ايفا ميکرد.

وي ادامه داد: سردار شهيد غيب پرور در اجراي دستورات فرمانده معظم کل قوا قاطع و مصمم بود و در جلسات مختلف، با دقت و حساسيت پيگير امور ميشد.

مديرکل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس فارس افزود: قدرت بيان و اقناع او، يکي از نقاط قوت برجستهاش بود که در کنار مهرباني و قاطعيت، او را فردي متعادل و مؤثر ساخته بود.

 

شهيد غيب پرور اهل تعارف در مسائل اساسي انقلاب نبود

 

سردار کوشکي با بيان اينکه شهيد غيب پرور اهل تعارف در مسائل اساسي انقلاب نبود، گفت: سخنرانيهاي سياسي و تحليلهاي او در مجالس يادواره شهدا، همواره مورد توجه و احترام بود، و عليرغم جراحات جنگي و وضعيت جسمي نامساعد، حاضر به فعاليت و خدمت بود.

وي ادامه داد: ايمان، اعتقاد و خستگيناپذيري او، نمونهاي از روحيه انقلابي و فداکارياش بود در کنار اينها و به زبان عربي و تلاوت قرآن تسلط داشت. همچنين، اشراف او بر مسائل سياسي و توانايي قانعسازي، او را فردي مؤثر و محبوب در بين بسيجيان و همرزمانش ساختهبود.

مديرکل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس فارس تصريح کرد: روحيه بلند و عظمت روحي شهيد غيبپرور، او را از تحمل دنيا و سختيها باز داشت و مسير نوراني شهدا را برگزيد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.