مديرکل حفاظت محيط زيست آذربايجانشرقي گفت: قرارداد 420 ميليارد ريالي براي تکميل مرکز تحقيقات ديرينهشناسي کشور منعقد شد تا اين مرکز به عنوان پايگاه ثبت رکوردهاي بينالمللي فسيلي، زمينه حفاظت از ذخاير ملي و توسعه گردشگري علمي را فراهم کند.
«محمدحسين حسنزاده» در گفتوگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين پروژه پراهميت سازمان حفاظت محيط زيست در سايه اين تامين اعتبار تا سال 1406 به بهرهبرداري ميرسد.
وي اضافه کرد: مرکز تحقيقات و موزه ديرينهشناسي کشور که در مراغه استقرار دارد، پس از افتتاح، در سطح بينالمللي افتخارآفرين خواهد بود.
مديرکل محيط زيست آذربايجانشرقي با بيان اينکه ساختمان اين مرکز در زمان حاضر داراي 60 درصد پيشرفت فيزيکي است، ادامه داد: تجهيز مرکز نيز از سال آينده و پس از تامين اعتبار آغاز ميشود.
رئيس اداره محيط زيست مراغه نيز افزود: اين مرکز تنها پايگاه ثبت رکوردهاي ملي فسيلها و حفاظت از ذخاير ديرينهشناسي کشور خواهد بود و بهرهبرداري از آن گام کليدي در معرفي ظرفيتهاي فسيلي ايران و ژئوسايتهاي کشورمان محسوب ميشود.
«غلامرضا زارع» تاکيد کرد: ژئوسايتها با توجه به تنوع بالاي فسيلي و ساختارهاي زمينشناسي کشور به عنوان فرصت جديد اشتغالزايي مطرح هستند.
منطقه فسيلي مراغه با قدمت مطالعاتي 170 ساله يکي از سايتهاي مهم جهاني است و جايگاه ويژه در اوراسيا دارد تا جايي در بين پژوهشگران و ديرينهشناسان با عنوان «بهشت ديرينهشناسان جهان» شناخته ميشود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.