اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

کمبود شديد سرباز در اوکراين

«ولودمير اولنيک» نماينده پيشين پارلمان اوکراين، کمبود سرباز را مهمترين چالش پيش‌روي کشورش در مسير جنگ با روسيه دانست و گفت که ارائه مهمات به کي‌يف از سوي غرب نمي‌تواند اين وضعيت را جبران کند.

کمبود شديد سرباز در اوکراين

اين سياستمدار اوکرايني در مصاحبه با خبرگزاري اسپوتنيک اظهار داشت: ارائه تسليحات جديد از سوي آمريکا نمي تواند کمبود و فرسودگي شديد نيروي انساني را در اوکراين جبران کند.

رسانههاي غربي نيز اذعان دارند که اگرچه کمبود مهمات تا حدودي با کمک هاي خارجي کاهش يافته، اما فقدان نيروي لازم در ارتش اوکراين همچنان موضوع اصلي است.

براساس اعلام وزارت دفاع روسيه، از آغاز جنگ در اوکراين نزديک به 500 هزار سرباز اوکرايني جان خود را از دست داده اند.

نشريه آمريکايي پوليتيکو در ماه مارس (اسفند) يکي از دشوارترين چالش هاي پيش روي اوکراين را در جنگ جاري با روسيه، طفره رفتن و فرار مردان جوان براي اعزام به جبهه ها دانست.

اولينيک در بخشي ديگر از مصاحبه خود با اسپوتنيک خاطرنشان کرد: بسياري از فرماندهان [اوکرايني] از کمبود 30 تا 40 درصدي نيروي انساني شکايت دارند.

وي اضافه کرد: در حال حاضر نزديک به يک ميليون و 500 هزار مرد در رده سني ورود به جنگ فراري هستند و حاضر به حضور در جبهه ها نيستند.

اولينيک ادامه داد: با توجه به پيشروي مداوم روسيه، اوکراين بايد به سرعت 200 هزار نيرو را بسيج کند که اين امر غيرممکن است.

وي به قانوني که به تازگي از سوي ولوديمير زلنسکي رئيس جمهوري اوکراين براي بسيج نيرو و جبران کاهش سرباز به امضا رسيده است، اشاره کرد و گفت: اين امر هم بعيد است وضعيت را بهبود بخشد.

اين قانونگذار سابق به يک مورد دستگيري گزارش شده اشاره کرد که براساس آن يک جوان 20 ساله به موجب قانون جديد دولت زلنسکي به زور به جبهه جنگ فرستاده شده است.

بخش ثبت نام ارتش اوکراين نيز تائيد کرده است که براساس قانون زلنسکي در صورت مقاومت اين سرباز جوان براي اعزام به جبهه ها، ممکن است اعدام شود.

اولينيک در پايان گفت: «اين يک سقوط است، يک بن بست است. مردم نمي خواهند از منافع آمريکايي ها و تيم زلنسکي محافظت کنند».

آمريکا به تازگي پس از ماهها کشمکش با نمايندگان مخالف تداوم حمايت ها از اوکراين در کنگره، از تصويب بسته 95 ميليارد دلاري بسته حمايت خارجي شامل کمک ها به کييف در بحبوحه پيش روي سريع روسيه خبر داده بود.

 

اوکراين سربازان فراري را از خدمات کنسولي محروم ميکند

 

وزارت خارجه اوکراين اعلام کرد به مرداني که در سن جنگيدن قرار دارند اما در خارج از اوکراين زندگي ميکنند خدمات کنسولي ارائه نخواهد کرد.

به گزارش ايسنا، دولت اوکراين اعلام کرد به مردان اوکرايني خارج از کشور که در سن سربازي قرار دارند، خدمات کنسولي ارائه نخواهد کرد.

مقامات اوکرايني تا کنون گامهاي زيادي براي افزايش تعداد سربازان ارتش اين کشور برداشتهاند و اخيراً گشتهاي مرزي را شديدتر کردند تا سربازان فراري را که قصد گريز از کشور دارند، بازداشت کنند.

حال کييف طرحي اعلام کرده که هدف آن مردان اوکرايني خارج از اين کشور است. دولت اوکراين اعلام کرد سفارتخانههاي اين کشور از صدور پاسپورت جديد و ارائه ديگر خدمات کنسولي به افرادي که در سن سربازي قرار دارند، خودداري خواهد کرد.

با آغاز جنگ اوکراين، کييف مردان 18 تا 60 ساله را از خروج از کشور منع کرد؛ اما در آن زمان برخي افراد در خارج از مرزهاي اوکراين بودند و بسياري هم تا کنون به روشهاي غيرقانوني از اوکراين گريختهاند.

«دميترو کولبا» وزير خارجه اوکراين در اين باره گفت: «امروز کساني هستند که در سن سربازي قرار دارند و با خروج از کشور، نشان دادهاند که براي آن ارزشي قائل نيستند. بعد اينها ميآيند و ميخواهند از همين کشور خدمات بگيرند. اين طور که نميشود. کشور ما در جنگاست.»

در حال حاضر حدود 860 هزار مرد اوکرايني در خارج از مرزهاي اين کشور در اتحاديه اروپا زندگي ميکنند. هدف کييف از محرومکردن آنها از خدمات کنسولي اين است که بخشي از کمبود نيروي نظامي خود را جبران کرده و آنها را وادار به بازگشت به اوکراين کند. با اين حال، منتقدان اين طرح باور دارند چنين اقداماتي نتيجه محسوسي در تعداد سربازان ارتش نخواهد داشت و تنها دستاورد آن ايجاد تفرقه ميان اوکراينيها است.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.